IETT Daur ulang 40% saka Banyu Muga

IETT daur ulang 40 persen banyu sing dikonsumsi. Ngirit rata-rata 84 ewu meter kubik saben taun.


Dina iki, nalika efek konkrit pemanasan global katon, pentinge panggunaan banyu sing efektif lan efisien uga saya tambah. IETT, sing nyedhaki 4 yuta wong Istanbul kanggo wong sing ditresnani, menehi perhatian menyang daur ulang banyu sing digunakake kanggo ngresiki kendaraan.

Kanthi fasilitas perawatan fisik lan kimia sing diadegake ing 13 saka 6 garasi sing diduweni dening IETT, bisa uga bisa ndaur-ulang maneh limbah banyu .. IETT ndaurake 40 persen banyu sing digunakake.

JAMINAN, EQUIVALENTE KANGGO 4 TUTUP KONSEN AIR KELUARGA WANI 543 Wong

Penjimatan banyu taunan ing garasi IETT yaiku 84 ewu 729 meter kubik. Konsumsi banyu saben dina saka kulawarga yaiku 13 meter kubik. Kajaba iku, tabungan sing diduweni saka garasi IETT cocog karo konsumsi banyu 4 taun saka kulawarga sing ana 543.

Daur-ulang banyu uga nduweni keuntungan finansial kanggo IETT. Ing taun 2019, Garasi Anatolia nyimpen 57 ewu thanks kanggo daur ulang banyu, 29 ewu ing Edirnekapı Garage, 24 ewu ing Hasanpaşa Garage, 109 ewu ing İkitelli Garage lan 34 ewu ing Kağıthane Garage.

KELUARAN 337 THOUSAND TL PER YEAR

Ngirit paling penting diwujudake ing Ayazağa Garage. Ayazağa Garage, ing endi banyu udan ngempalaken ing musim, daur ulang luwih akeh tinimbang banyu sing digunakake. Paling taun, 21 ewu 154 meter kubik banyu sampah diowahi dadi Ayazağa Garage, sing nyumbang akeh banget kanggo ngirit banyu, lan 84 ewu liras digayuh.

Usaha IETT kanggo nyuda limbah banyu uga narik kawigatosan saluran Nasional Geographic ing Amerika Serikat. Garasi IETT nemokake liputan akeh ing dokumenter "25 liter" digawe ing taun kepungkur. https://www.natgeotv.com/tr/belgeseller/natgeo/25-litre

Banyu sing digunakake kanggo ngresiki kendharaan iett daur ulang
Banyu sing digunakake kanggo ngresiki kendharaan iett daur ulang


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar