Adnan Ünverdi, Ketua Dewan Direktor GSO

ketua dewan gso adnan unverdiden rating mobil domestik
ketua dewan gso adnan unverdiden rating mobil domestik

Presiden GSO Adnan Ünverdi, teknologi nasional lan domestik sajroning pamindhahan kanthi mobil domestik wis mbalekake.


Gaziantep Chamber of Industry (GSO) Ünverdi Adnan Ketua Dewan, ing lingkup gerakane teknologi nasional lan lokal ing Turki Chambers lan Exchanges Stock Union (luwih), Turki Automobile Enterprise Group ing premis (TOGG) karo mobil lokal dikembangaké dening bilih saiki titik balik utama ing negara kita.

Ünverdi nyathet yen dheweke dadi mitra ing program Yolculuk Journey to Innovation Meeting "sing ditindakake ing Lembah Bilisim ing Gebze. Ing taun pisanan Republik ing negara kita, karya sing diwiwiti kanggo pesawat lan produksi mobil mesthi disimpen lan sayangé gagal. Sawise 58 taun wiwit mobil revolusi, kekarepan iki saya gedhe. Saiki, negara kita ngembangake proyek-proyek penting banget karo sektor pertahanan lan sektor otomotif uga sektor swasta kanggo teknologi tinggi. Ing industri pertahanan, kemajuan serius wis digawe ing wektu sing cendhak lan kita dadi bangga. Matur suwun, teknologi lan bathuk kringet nganggo mobil domestik negara kita. Dina iki, kanthi ngrembakake, kita ngalami transformasi ora mung ing teknologi, nanging uga mental. "

Ngerteni manawa mobil domestik sing dikembangake dening TOGG wis ana ing wektu kritis lan minangka mobil generasi anyar, bisa nemokake kesempatan kanggo miwiti balapan ing kompetisi internasional, nanging ora ana siji langkah. Ing sektor kasebut, sing wis dikuasai dening mesin bensin lan diesel nganti pirang-pirang taun, perusahaan saiki nganakake proyek ing teknologi mobil sing ditindakake listrik. Ing wektu nalika model semi-bensin lan semi-listrik entuk bobot, negara kita nuduhake klaim kasebut ing sektor kasebut kanthi mobil listrik kanthi listrik. High-tech sektor automotive ing Turki pangarep-arep karo generasi anyar montor uga bakal dadi account global karo mobil dhewe, "ngandika.

Presiden luwih Rifat Hisarcıklıoğlu, "montor account domestik Turkey wis ora mung nggawe montor. mobil Turkey iku luwih saka mung mobil. Turki kang automobile lan transformasi teknologi, transisi kanggo ekonomi digital. Iku sawijining tantangan anyar "Ünverdi kaya ing tembung," ujar Turki luwih Presiden bab mobil cara paling apik kanggo ngringkes proses iki. Iki transformasi gedhe ..

Ing proses kasebut, Kamar Gaziantep miwiti program transformasi ing industri lan ing konteks iki, industri pertahanan lan sektor medis njupuk langkah penting kanggo nyatakake Ünverdi, wilayah kasebut mbukak lawang ing Timur Tengah minangka kutha ing posisi kabeh jinis siap mlebu sektor otomotif.

Desain, peralatan, comfort lan mata kapenuhan mobil dhuwur-tech 'Turki kanggo negara lan pesenan kita yen bangsa kita kabegjan Adnan Ünverdi, "Ing kawitan, Pak Presiden Recep Tayyip Erdogan, TOGG lan Ketua luwih Board Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu, Turkey Aku ngaturake matur nuwun kanggo kabeh insinyur amarga upaya lan kringet .. Otomobil



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar