Komando Pengawal Pantai Bakal Nampa Pegawai Kontraktor sing Aktif

komandhan gendhing lan keamanan pesisir bakal nggawe pejabat kontrak pejabat aktif
komandhan gendhing lan keamanan pesisir bakal nggawe pejabat kontrak pejabat aktif

Aplikasi kasebut bakal ditindakake ing antarane 16-31 Januari 2020, supaya bisa nyukupi kabutuhan petugas kontrak lanang / wadon saka Gendarmerie lan Komando Pengawal Pantai. Rincian kanggo pasokan; http://www.jandarma.gov.tr, http://www.sg.gov.tr, http://www.jsga.edu.tr ve http://www.dpb.gov.tr Iki nyatakake ing "Pandhuan Permohonan Komando Umum / Kontrak Gendarmerie Gendarmerie" lan "2020 Petunjuk Intervensi Pengawal Pantai / Petugas Kontraksi".


1. Keperluan kanggo APLIKASI:
a. Aplikasi mung https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Bakal ditindakake liwat portal e-Government liwat alamat internet, liwat Sistem Penyediaan Personel Akademi Gendarmerie lan Coast Guard. Aplikasi sing digawe liwat mail utawa ing njaba situs internet ora bakal dianggep.
b. Pelamar dibutuhaké sawise ngrampungake lengkap "Pandhuan kanggo Pelamar".
c. Aplikasi bakal diwiwiti tanggal 16 Januari 2020 lan pungkasan tanggal 31 Januari 2020 ing 16:00.
d. Sistem Rekrutmen Anggota Gendarmerie lan Coast Guard Academy bakal dilebokake liwat gerbang e-Government kanthi tembung sandhi e-pemerintah, teken mobile, e-tandatangan, kertu ID Turki utawa pilihan perbankan internet.

2. Keuntungan Kanggo CANDIDATES:
a. Kang warga Republik Turki.
b. Kanggo lulus saka program pendhidhikan sing ditemtokake ing Pandhuan Aplikasi, bisa lulus saka institusi pendidikan tinggi ing luar negeri sing kesetaraan ditampa dening Dewan Pengajian Tinggi utawa bisa lulus nganti tanggal 04 Agustus 2020, tanggal pendaftaran sementara.
c. Kanggo sing wis lulus departemen sarjana sing ditemtokake ing pandhuan kanggo Komando Umum Gendarmerie lan Komando Pengawal Pantai utawa sing bisa lulus nganti tanggal 04 Agustus 2020, dheweke durung tekan umur rong puluh pitu (01) tanggal 2020 Januari 27 miturut pendaptaran pedunung sing ora dianggep bener. durung rampung umur telung puluh loro (01) taun miturut pendhaptar pendhudhuk sing ora dilindhungi kanggo sing wis lulus studi lulusan (sing lair tanggal utawa sawise Januari 1993, 32),
d. Dadi positif ing investigasi keamanan lan riset arsip,
d. Ora bakal meteng,
e. Ora pisah utawa dibuwang saka Angkatan Bersenjata Turki, Komando Umum Gendarmerie lan Komando Pengawal Pantai nalika dadi pejabat, pejabat tanpa pejabat, pejabat gendhing, ahli pejabat utawa pejabat / kontrak,
f. Ora duwe hubungan karo militer nalika tanggal registrasi (04 Agustus 2020),
g. http://www.jandarma.gov.tr, http://www.sg.gov.tr, http://www.jsga.edu.tr ve http://www.dpb.gov.tr Kanggo ngrampungake kondhisi aplikasi sing kasebut ing "Petunjuk Aplikasi Kantor Pertahanan Pertahanan / Kontraktor Umum" 2020 diterbitake ing alamat internet lan "SSI saka 2020 Pegawai Biasa / Petugas Permohonan Kontraktor Umum".

3. TEMPAT, WAKTU lan BUKU LAMPIRAN:
a. Cathetan Suku https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Tembung sandhi e-government, signature mobile, e-signature, TR identitas kertu utawa banking internet bakal dilebokake ing antarane 16-31 Januari 2020 liwat portal e-Government liwat Gendarmerie and Coast Guard Academy Personnel Supply System.
b. Dhaptar calon sing ditrapake ditampa lan berhak melu ujian pilihan lan prinsip aplikasi, pengumuman pengumuman biaya ujian, pusat ujian, tanggal ujian lan kabeh pengumuman liyane. https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris bakal diumumake saka alamat internet.
c. Aplikasi ora kudu ditindakake tanpa maca pedoman aplikasi. Calon tanggung jawab kanggo salah lan salah tanggapan sing bisa ditindakake sajrone aplikasi lan konsekuensi negatif ora ngetutake pengumuman.

4. INFORMASI KONTAK:
a. Rincian kontak:
Kampus Gendarmerie lan Coast Guard (JSGA) Kampus
Komando Anggota JSGA Prentah Pusat Command Central
Beytepe / Çankaya / Ankara
TEL: (0312) 464 4836
b. Alamat Internet resmi:
(1) Komando Umum Gendarmerie: http://www.jandarma.gov.tr
(2) Présidhèn Perpustakaan Gendarmerie lan Coast Guard: http://www.jsga.edu.tr (3) Command Guard Coast: http://www.sg.gov.tr

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar