Generasi Listrik Inc. Direktorat Umum bakal nggawe tuku Asisten Inspektur

produksi listrik
produksi listrik

Generasi Listrik Inc. (EÜAŞ) Umum Direktorat Asisten Inspektur Ujian Pemasok. EUAS, miturut skor KPSS bakal nemtokake 200 calon bakal nemtokake 10 asisten inspektur. Tanggepan kanggo nglamar ujian kanggo rekrutmen personel iki diumumake tanggal 03 Februari 2020 paling anyar.


Generasi Listrik Co Inc. ing Kementerian Tenaga lan Sumber Daya Alam. (EÜAŞ) Ketua Direktorat Asisten Pemeriksa Inspektur sing bakal dianakake ing Ankara, aplikasi kanggo ujian mula dijupuk. Aplikasi kanggo ujian bisa digawe 3 Februari 2020 paling anyar. Calon sing pengin nglamar recruitment personel kasebut bisa ditindakake kanthi pribadi utawa kanthi mail saka kantor lembaga ing Ankara.

Kahanan sing dikarepake kanggo pelamar miturut pengumuman Institusi ing Warta resmi yaiku:

(1) Kanggo entuk 2018 utawa skor PSS sing luwih dhuwur saka Ujian Pemilihan Umum Umum (KPSS) sing ditindakake OSYM ing taun 2019 utawa 48 lan dadi salah sawijining 80 pisanan ing antarane pelamar sing diwiwiti saka skor paling dhuwur (Skor witjaksono) Yen ora ana jumlah calon ing barisan pungkasan luwih saka siji, kabeh calon sing duwe skor kasebut bakal diundang menyang ujian sing ditulis).

(2) Kanggo ngrampungake kahanan umum sing dinyatakake ing Artikel 657 UU Perumahan Sipil Nomer 48.

(3) Ora umur 01 taun nganti 01/2020/35 (01/01/1985 lan mengko lair).

(4) Kanggo lulus saka fakultas hukum, ilmu politik, ekonomi, administrasi bisnis, ilmu ekonomi lan administrasi institusi pendidikan tinggi sing nyedhiyakake pendhidhikan paling ora patang taun utawa saka lembaga pendhidhikan sing luwih dhuwur sing cocog karo ditampa Dewan Dhuwur.

(5) Ora kena digandhengake karo layanan militer kaya tanggal ujian ditulis kanggo calon pria.

(6) Ora nemoni masalah kesehatan sing nyegah dheweke nindakake tugas kanthi terus.
(7) Ora setya marang institusi liyane kajaba EUAS.

(8) Kanggo ngirim dokumen sing dibutuhake bebarengan karo formulir calon menyang alamat sing kasebut ing "APLIKASI II-EXAM"

Panggonan lan Wektu Aplikasi:

(1) Aplikasi kanggo ujian mlebu bakal diwiwiti tanggal 14/01/2020 lan bakal mungkasi tanggal 03/02/2020 ing 17.00.

(2) Aplikasi wis rampung kanthi ngisi formulir aplikasi sing diterbitake ing situs web Direktorat Umum EUAS (www.euas.gov.tr), uga dokumen liyane sing perlu. ora: 2 1 Balgat-Çankaya / ANKARA ”kanthi pribadi utawa kirim.

(3) Aplikasi sing digawe sawise tanggal iki, aplikasi sing ditampa sawise tanggal iki amarga telat ing surat lan aplikasi sing digawe kanthi dokumen sing ora lengkap utawa ora bener ora bakal dianggep.

Topik Ujian Pambuka:

Hukum; a) Konstitusi, b) Hukum Pidana (Buku 1 Kode Kadurjanan, "Providence Umum;, Bab 2, Bab 2, Kadurjanan Suç Menehi Aset Kitap, Bab 10, Bab 2 Bab Sujah ​​Kadurjanan Terhadap Kepercayaan Masyarakat ”, Bagean 3, Bab 4, Kadurjanan Suç Menehi Kepercayaan lan Fungsine Administrasi Umum”), c) Hukum Sipil (kajaba Undang-Undang Kulawarga), ç) Hukum Kewajiban ("Hukum Umum Kewajiban") Kasedhiya, lan Nyewa, Layanan, Pakaryan, Persetujuan Surety),
d) Hukum Komersial (bagean "Diwiwiti" saka Kode Komersial lan buku kaping pisanan kanthi judhul "Komersial Enterprise ve lan buku kaping 1 kanthi irah-irahan Instrumen sing bisa dirundingake));
Ekonomi; Teori lan kabijakan ekonomi, dhuwit, bank, kredit, konjungtel, penghasilan nasional, hubungan ekonomi lan institusi internasional, kontrol bisnis lan manajemen finansial, saiki masalah ekonomi.
finance; Teori fisika lan kawicaksanan fiskal, prinsip sistem pajak lan hukum pajak Turki, prinsip perbelanjaan umum lan masalah biaya, jinis budget lan anggaran, utang umum.
Akuntansi, Matematika; a) Akuntansi umum, b) Analisis lan teknik neraca, c) Akun lan statistik komersial.
Basa Asing (Inggris, Perancis, Jerman).
Papan lan Tanggal Ujian:

(1) Ujian ditulis bakal dianakake Pusat Pendidikan Terus Terus Universitas Ankara (ANKÜSEM), Setu, 07/03/2020 ing antarane 10:00 - 13.00 (180 menit) ing sesi tunggal ing Ankara. Ora ana calon sing bakal mlebu bangunan sawise 15 menit pisanan sawise pamriksan.

(2) Dina, wektu lan papan ing ngendi calon bakal melu ujian kasebut kudu dinyatakake ing sertifikat Calon Calon ".

Rincian Ujian:

(1) Ujian mlebu mlebu rong tahap: ujian ditulis lan ujian lisan.

(2) Ujian sing ditulis bakal ditindakake ing prosedur uji coba (5-pilihan) kaping pirang-pirang kanthi pilihan jawaban sing bener. Wangsulan sing salah ora bakal mengaruhi jawaban sing bener.

(3) Wong-wong sing ora lulus ujian tulis ora diarani ujian oral.

(4) Kelas lengkap ing ujian sing ditulis lan lisan ana 100 poin.

(5) Ing ujian tulis, total 25 pitakon bakal dijaluk, 125 saka saben klompok subjek panaliten.

(6) Supaya bisa dianggep sukses ing ujian tinulis, ujian basa manca ora kurang saka 50, saben gelar sing dijupuk saka klompok ujian liyane ora kurang saka 60 lan rata-rata ora kudu kurang saka 65. 20 pelamar pisanan kanthi skor ujian tulis tertinggi ing antarane para calon sukses bakal dijaluk ujian oral.

(7) Yen ana luwih saka 20 calon amarga wis entuk nilai sing padha ing ujian tinulis, kabeh pelamar kanthi skor iki bakal diundang kanggo ujian lisan. Liyane ora nduweni syarat kanggo asil ujian ditulis.

(8) Asil panliten ditulis lan dhaptar sing diundang kanggo ujian lisan, http://www.euas.gov.tr Iki diumumake ing alamat internet. Calon sing layak kanggo njupuk ujian lisan uga diwenehi kabar tinulis.

(9) Ujian oral kasebut kudu digawe saka klompok subjek panaliten ditulis. Ing pamriksan lisan, kawruh babagan calon umum lan kuwalitas pribadi calon kayata kapinteran, kecepatan transfer, kemampuan ekspresi, sikap lan gerakan uga digatekake.

(10) Kanggo dianggep sukses ing pamriksan lisan, rata-rata gelar sing diwenehake dening saben anggota dewan pemeriksaan luwih saka 100 poin lengkap ora kurang saka 70 poin.

(11) Kelas ujian mlebu; Iki diitung kanthi njupuk rata-rata biji ujian lan tes lisan.

(12) Ing peringkat sukses dibentuk sawise pitungan kelas ujian mlebu, yen nomer penerus ngluwihi jumlah Asisten Inspektur sing bakal dijupuk (yen jumlah sukses luwih saka 10 wong), nilai sing luwih akeh ujian pamriksan luwih dhuwur. Ing kasus kesetaraan gelar ujian mlebu, calon sing duwe kelas basa manca sing luwih unggul kudu prioritas. Liyane ora nduweni syarat kanggo asil ujian.

(13) Calon kudu ngirim bantahan babagan pitakon pamriksan ditulis lan aplikasi panliten kasebut menyang Présidhian Dewan Pemeriksa EÜAŞ sajrone 3 dina kerja wiwit tanggal ujian. Bantahan sing ditampa sawise kadaluwarsa iki ora bakal dianggep. Bandhing dinilai sajrone 5 dina kerja lan wong sing dilaporake dilaporake kanthi nulis. Bantahan kanggo asil saka panaliten ditulis, woro-woro asil, bantahan menyang pemeriksaan lisan digawe menyang Dewan Pemeriksa EÜAŞ kanthi petisyen ora luwih saka 7 dina sawise kabar babagan asil. Bandhing bakal dinilei lembaga pamriksan sajrone 15 dina paling anyar lan dikandhani manawa wis ditulis.

(14) Dhaptar calon sing lulus ujian mlebu http://www.euas.gov.tr Iki diumumake ing alamat internet lan uga dibutuhake kabar digawe kanggo wong-wong mau.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar