Menteri Perdagangan kanggo Ngrekrut Staff IT sing dikontrak

menteri perdagangan dikontrak staf IT kanggo nyewa
menteri perdagangan dikontrak staf IT kanggo nyewa

Artikel 31 saka "Peraturan Prinsip lan Prosedur kanggo Pakaryan Wong Teknologi Teknologi Informasi sing dikontrak ing Unit Processing Informasi Gedhe Gedhe Institusi lan Organisasi Umum" diterbitake ing Warta resmi tanggal 12/2008/27097 lan nomer 8 digunakake ing Departemen Teknologi Informasi Perdagangan. Selaras karo penempatan sing bakal ditindakake miturut sukses ujian lisan lan diterapake sing bakal ditindakake dening Kamentrian kita, 22 (Dua puluh loro) Staff IT sing dikontrak bakal direkrut.


Menteri Perdagangan (www.ticaret.gov.t punika) ngrampungake formulir aplikasi ing situs web kanthi lengkap lan bener, bebarengan karo dokumen, kanthi langsung ing Direktorat Perdagangan Menteri Perdagangan nganti pungkasan jam kerja ing antarane tanggal 10.02.2020-21.02.2020, utawa kanthi nggunakake surat kanggo nggayuh Kamentrian ing tanggal pungkasan aplikasi. kudu ditindakake. Aplikasi sing ditampa sawise tanggal iki amarga telat ing surat lan sebab liyane, lan sing ngirim dokumen sing ilang ora bakal ditampa.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar