Mobil Domestik Bakal Cocog kanggo Transformasi nyetir Otonomi

mobil domestik bakal cocog kanggo transformasi drive otonom
mobil domestik bakal cocog kanggo transformasi drive otonom

Turki Cars Initiative Group saka akun Twitter iki digawe babagan enggo bareng mobil domestik anyar. Iki nyatakake ing enggo bareng manawa mobil kasebut duwe infrastruktur sing bisa dianyari liwat internet lan dikembangake sesuai karo transformasi nyopir otonomi 'level 3 lan ngluwihi' otonom.


Turki Cars Initiative Group (TOGG) ing mburi 2019 wis nyebabake gedhe kasenengan sing ningkataké automakers domestik.

Warga diwenehi informasi anyar babagan mobil sing dituduhake karo rong pilihan sasis sing beda: SUV lan Sedan.

SISTEM SOKONG DOKAR ADVANCED

enggo bareng gambar TOGG digawe dening kaca Twitter "bisa nganyari mobil Turki liwat Internet 'tingkat 3 lan ngluwihi' konversi driving otonomi, selaras karo infrastruktur berkembang lan drive majeng ing lalu lintas kutha karo sistem support lan bakal ngenthengake lemes lelampahan dawa" ing statement ngandika.

KARANGAN DOMESTIK KANGGO 5 STAR

dhuwur kekuatan impact, unsur safety aktif lan pasif lengkap lan sistem pitulungan driver majeng sing bakal ngidini Euro NCAP aturan 2022 star safety saka 5 bakal njupuk aman seneng lelampahan karo İNTURKEY pribumi mobil.

DESIGN KOKOK LOKAL

Alat kasebut dirancang dening biro desain Italia Pininfarina. Kendaraan prototipe diproduksi ing Italia.

Luwih saka 100 insinyur melu desain kendaraan kasebut. Batré kendharaan digabung menyang platform. Iki dirancang kanggo nampa 5 bintang saka tes kacilakan Euro NCAP. Kendharaan bakal duwe 7 airbag sing standar lan 2. Model pertama sing bakal diproduksi direncanakake dadi SUV kelas C, lan ing taun 2030, 5 model sing beda bakal dilebokake. Ana motif tulip ing grille ngarep kendharaan.

Panel instrumen kendharaan kasebut kalebu layar elektronik. Panel kasebut duwe telung layar tampilan lan layar multimedia lan layar navigasi 10 inci (25,4 cm). Kendaraan kasebut ora duwe pangilon sisih, tinimbang, ana kamera.

SPESIFIKASI TEKNIKAL KANGGO LOKAL

Kendharaan didhelikake baterei lithium-ion. Kalih bungkus daya kanthi kisaran 300 km lan 500 km, bakal diwenehake kanthi biaya bathi, gumantung karo kapasitas batere. Batré kendaraan kasebut direncanakake supaya 30% diisi kurang saka 80 menit. Kanthi sistem rem regeneratif bakal dilebokake ing kendharaan, direncanakake yen mesin bakal kerja kaya dinamo kanthi alon-alon lan ngluwihi kisaran nganti 20% kanthi ngisi baterei maneh.

Kendaraan kasebut direncanakake supaya bisa diproduksi ing rong mesin mesin sing beda, yaiku 200 HP kanthi drive roda mburi lan 400 HP kanthi drive roda papat. Kacepetan kendharaan kasebut, sing kacepetan pungkasan bakal luwih saka 180 km / jam, akselerasi 400-0 km / h ing 100 versi HP lan 4.8 detik ing 200 versi HP.

Iki direncanakake manawa kendharaan kanthi otomatis bakal nampa update saka pabrik kanthi sambungan internet 4G / 5G, lan kendharaan kasebut bisa disekat sacara ora sengaja nalika gagal. Nerangake manawa kendharaan bakal duwe fitur nyetir otonom 3 level.

KANGGO KARANGAN LOKAL KANGGO?

Turki Cars bakal nyedhiyani Kepemimpinan panyebaran tOGGer nganti 2022 bakal teka ing dalan thanks kanggo fasilitas daya ekstensif ing omah-omahé, kantor lan bisa uga dikenani biaya ing stasiun ing dalan. Kanthi kemungkinan teknologi dadi mobil sing nyambung lan cerdas, pangguna bisa ngrancang lan ngatur biaya mobil kasebut.

WANG KANGGO LOKAL AUTOMOBILE AKU DITANGGANG

Kendaraan kasebut bakal diprodhuksi ing pabrik sing direncanakake kanggo miwiti konstruksi ing taun 2020 ing tanah milik Angkatan Bersenjata Turki ing Gemlik, Bursa lan rampung ing taun 2021. Kendaraan pertama direncanakake bakal dibebasake saka tape ing 2022 lan wiwit adol. Ing wulan Oktober 30, 2019, wis diumumake manawa total investasi 13 milyar TL bakal ditindakake sajrone 22 taun. Iki direncanakake nggarap 4.323 wong ing fasilitas produksi lan ngasilake kendharaan 5 ewu ing 175 model saben taun. Akeh macem-macem pengurangan pajak kayata pengecualian pajak khusus, pengecualian VAT, pengurangan pajak, dhukungan premium asuransi investasi lan jaminan negara kanggo tuku 30 ewu kendaraan. Tujuane kanggo ngasilake kendharaan saka 51% bagean domestik ing model pisanan, lan nambah rasio bagean domestik dadi 68,8% ing model nomer loro lan katelu.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar