Latihan Akçay Pelatihan lan Rekreasi Akçay Asil Blok B Tender

pelatihan akcay lan fasilitas rekreasi b
pelatihan akcay lan fasilitas rekreasi b

Latihan Akçay Pelatihan lan Rekreasi Akçay Asil Blok B Tender


Fasilitas Pelatihan lan Rekreasi Akçay B, sing nduwe nilai watesan 2019/683970 KIK Republik Turkey State Railways Management (TCDD) kanthi rega 764.588,49 TL lan anggaran harga 999.917,36 TL, lan 14 perusahaan ngirim bid kasebut miturut asil sing durung mesthi. £ 798.473,00 proposal NURZEN İNŞAAT LTD. Sti Iku wis menang. 3 perusahaan sing melu tender sing diajukake miturut watesan watesan.

Tlaga tender nyengkuyung karya-karya nguatake lan papan pemulihan 1 Fasilitas Rekreasi. Suwene pakaryan iku udakara 120 (satus puluh) dina kalender saka pangiriman panggonan kasebut.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar