Presiden Erdogan Nampa Informasi ing Proyek Galataport

presiden nampa informasi babagan proyek galataport erdogan
presiden nampa informasi babagan proyek galataport erdogan

Presiden Recep Tayyip Erdoğan nganakake investigasi ing Proyek Galataport. Presiden Erdoğan pindhah saka omahé ing Kısıklı menyang Proyek Galataport ing Beyoğlu. Nampa informasi babagan proyek sing terus ditindakake, Erdogan disambut dening Ferit Şahenk, Ketua lan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Doğuş Group.


Wakil Presiden Fuat Oktay, Menteri Budaya lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy, Menteri Lingkungan lan Urbanisasi Murat Kurum, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Cahit Turhan uga rawuh ing kunjungan kasebut.

Presiden Erdoğan banjur bakal rawuh ing upacara welding rel pertama ing Bandhara Bandanbul Gayrettepe Istanbul.

Babagan Proyek Galataport

Proyek Galataport utawa Selasa Pasar Pelayaran Plancongan lan port kutha ing pesisir antara Karaköy Wharf lan bangunan Mimar Sinan University Fındıklı Kampus. Proyek iki yakuwi kanggo mbangun terminal kapal pesiar anyar, wilayah tunggu, kaunter tiket, wilayah sing digunakake kanggo panguwasa pemerintah, toko gratis, wilayah teknis, hotel, restoran lan bisnis komersial liyane.

Film Pambuka Proyek Galataport



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar