Proyek YHT Ankara Sivas Dipuntedahaken Menteri Pengangkutan

proyek ankara sivas yht rapet lan kementerian transportasi
proyek ankara sivas yht rapet lan kementerian transportasi

Ing njero Proyek YHT Ankara-Sivas, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan, Wakil Menteri Adil Karaismailoğlu, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, Asisten Manajer Umum Öner Özer lan delegasi teka bebarengan ing situs infrastruktur Kırıkkale. Rapat diadakan karo kabeh prasarana, superstruktur lan kontraktor elektromekanik sing digunakake ing proyek kasebut.


Ing rapat kasebut, informasi diwenehake babagan kemajuan proyek, manajemen proses, masalah sing ditemtokake lan cara solusi. Ditemtokake manawa proyek kasebut terus maju karo program target.

Iki direncanakake nggawe Line-1 pertama 40 km antarane Buymah-Yerkoy siap kanggo energi, kalebu sistem elektrifikasi, ing pertengahan Februari 2020.

Sawise rapat kasebut, kemajuan Tunnel 15 ing Kırıkkale dipantau ing situs.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Film Promosi Railway Ankara Sivas



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar