Rapat Majelis Pertama BTSO 2020 diadani

Pertemuan rapat pertama tahun btso diadani
Pertemuan rapat pertama tahun btso diadani

Rapat rapat pertama Dewan Perdagangan lan Perindustrian Bursa ing 2020 ditindakake. Ketua BTSO İbrahim Burkay nyatakake yen TEKNOSAB, sing minangka simbol revolusi industri anyar, wis maju kanthi cepet sajrone 4 taun, lan ujar, "Kita bakal miwiti pambangunan pabrik ing 20 ing TEKNOSAB, zona industri terancang pertama sing diadegake ing Bursa ing 2020 taun kepungkur."


Rapat Majelis BTSO Januari dianakake ing Gedung Layanan Kamar. Walikota Burkay, sing ujar manawa nindakake kampanye bantuan kanggo lindhu ing Malatya lan Elazig minangka bisnis Bursa, matur nuwun kanggo perusahaan sing ndhukung kampanye kanggo sensitivitas.

"KANGGO LENGKAP INGGO KANGGO ING TRADE ING TRADE"

Nyariosaken bilih setaun taun pawiyatan kebijakan proteksi nambah kanthi global, Presiden Burkay ujar manawa Bursa njaga prestasi ekonomi sanajan kabeh kangelan.

Nerangake manawa kauntungan sing paling gedhe ing Bursa yaiku tenaga perdagangan manca, Presiden Burkay ujar, "Bursa nyedhiyakake 44% kekuwatane ing ekonomi saka perdagangan manca. Bursa, sing temen maujud ekspor 15.8 milyar dolar taun kepungkur, minangka kutha kanthi surem perdagangan 7 milyar dolar. Kutha kita wis sukses kanggo nambah ekspor, sanajan 1-2 poin, ing wektu nalika perdagangan manca ing jagad iki saya sempit. Badan Adil Global, UR-GE lan organisasi delegasi sing tuku, sing dikelola karo Kamar, uga akeh kontribusi kanggo kegiatan perdagangan manca perusahaan kita. "

"INKNOSAB TEKNOSAB ING ING SENGGANG 20 Taun"

Ngerteni yen investasi 25 milyar dolar, 150 ewu proyek lan ekspor 40 milyar dolar ditargetake karo TEKNOSAB, minangka simbol revolusi industri anyar, Presiden Burkay negesake manawa karya-karya ing TEKNOSAB wis maju kanthi cepet sajrone 4 taun. İbrahim Burkay ujar, "TEKNOSAB entuk kapribaden ing taun 2016. Alokasi digawe ing taun 2017 lan prasarana rampung 2019-60 persen ing akhir taun 65. Muga-muga, kita target miwiti konstruksi pabrik ing 2020. TEKNOSAB minangka zona industri terancang pertama sing diadegake ing Bursa ing 20 taun kepungkur. Proyèk iki bakal menehi kontribusi kanggo pamindhahan produksi teknologi canggih ing kutha kita. "

"TURKEY'S Automobile INDUSTRY transformasi ora saka cepet"

Turki Presiden Burkay sikile mobil wicara bakal kontribusi marang pepindahan ing perusahaan industri otomotif terus diprodhuksi ing Bursa, ngandika: "Bursa, nduweni latar mburi kuwat ing automotive lan industri. Pengalaman iki ndadekake Bursa dadi pusat proyek mobil domestik lan nasional. Kita njupuk langkah kanggo nyadhang infrastruktur industri sing luwih canggih karo teknologi otonomi lan robot, utamane ing Bursa, kanthi pusat kecemerlangan ing BUTEKOM. Mobil domestik lan nasional bakal nambah nilai ing kutha kita. sukses Panini saka project iki, nanging uga saka perusahaan kita ing Bursa, Turkey, kang wis paling industri rate kuat bakal muter peran ing transisi kanggo teknologi anyar ing sektor automotive. Akeh perusahaan kita miwiti diskusi babagan sawetara produk teknologi anyar fasilitas kasebut, sing saiki bakal miwiti produksi ing Gemlik. Aku percaya yen langkah iki penting banget kanggo masa depan Bursa lan industri kita. "



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar