Tes nyetir Tanggal Ankara Sivas YHT Line Ditemtokake

tanggal tes ankara sivas yht line diumumake
tanggal tes ankara sivas yht line diumumake

Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan, Sepur Kacepetan Tinggi menehi informasi babagan pakaryan kasebut. Menteri Turhan, uji drive YHT, nganti bagean tartamtu ing uji coba bakal diwiwiti ing wulan Maret, ujare. Menteri Turhan ujar, 393 We are target miwiti tes drive ing Maret-Maret 2020 kanthi jalur sepur kanthi kacepetan kanthi jarak dhuwur ing jarak XNUMX kilometer ing bagean Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni lan ngrampungake proyek kasebut ing kuartal kaloro taun XNUMX Bakan.


Menteri Turhan nyatakake yen wis nyiptakake garis sepur kecepatan kanthi kacepetan sing cocog kanggo 200 kilometer jam, transportasi transportasi lan penumpang bisa dileksanakake kanthi garis sepur kanthi kacepetan lan ditambah, "Ing konteks iki, Bursa-Bilecik, Sivas-Erzincan, Konya-Karaman-Ulukışla-Yenice-Mersin-Adana, Adana- Osmaniye-Gaziantep, udakara 626 kilometer jalur-jalur sepur kanthi kacepetan dhuwur lan 429 kilometer karya konstruksi rute konvensional. Kita bakal pindhah menyang manajemen sepur kanthi cepet ing pungkasan Mei kanthi ngrampungake bagean Konya-Karaman ing jarak 423 kilometer ing konjil kanthi cepet ing jarak 102 kilometer Konya-Karaman-Mersin-Adana, sing bakal bisa mindhah transfer kargo saka Konya, Karaman lan Kayseri menyang Pelabuhan Mersin kanthi luwih cepet. Saliyane proyek sing isih ditindakake, panelitian lan panelitian proyek wis rampung ing sewu 491 kilometer. 6 ewu 434 kilometer kerja persiapan proyek terus. Mangkono, kita terus konstruksi, tender lan survey-project kerja ing total 13 ewu 21 kilometer jalur sepur. "



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar