Pengangkutan kanggo Dina Ujian OEF ing Istanbul

transportasi aof dina transportasi ing istanbul gratis
transportasi aof dina transportasi ing istanbul gratis

Selaras karo keputusan sing ditindakake ing Dewan Perbandaran Metropolitan Istanbul, siswa lan pemeriksaa sing bakal njupuk ujian Fakultas Terbuka Terdiri sing bakal dianakake ing Istanbul ing antarane 18-19 Januari 2020 bebas saka bis IETT, metrobus, kendhang Bus Inc., kendaraan umum pribadi, tram nostalgia lan kendharaan trowongan. iku bakal entuk manfaat.


Siswa lan pemeriksahe bakal bisa nggunakake perjalanan kanthi gratis kanthi nuduhake dokumen kasebut menyang driver bis ing antarane 07:30 lan 18:00 tanpa kudu maca kertu.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar