Camel Truck unta domestik kanggo produksi serial

Camel Truck Rock Siap kanggo Produksi Siri
Camel Truck Rock Siap kanggo Produksi Siri

Pengusaha Şuayp Demirel ing Afyonkarahisar bisa ngasilake truk transportasi impen umur 22 taun. Kajaba mesin lan kotak gear, kabeh diprodhuksi sacara lokal lan diarani "Camel kaya, truk bisa nggawa 30 kargo. Kementerian Industri lan Teknologi uga ndhukung pasinaon sing ditindakake supaya truk miwiti produksi massal.

TURKEY Kapabilitas Produksi WITH Samubarang IN A Kemampuan negara


Menteri Industri lan Teknologi Mustafa Varank, nalika kepungkur, pabrik ing Afyonkarahisar'daki mriksa, truk kasebut.

Ank Iku alat sing tenan kuat. Industrialis kita ngrancang lan nuli gawé saka wiwitan. Tiba kanggo kita bangga nggunakake. Aku matur nuwun kanthi sanget. Turki iku sawijining negara sing nduweni kemampuan kanggo gawé kabeh nyatane. Nilai sing paling penting yaiku masarakat. Kita minangka negara gedhe 82 yuta. Utamane populasi enom kita banget bakat ing pangerten iki. "

Turkey ngenalaken mobil donya uga ditekan wong nggawe gedhe semangat Varank, "Yen Turkey pracaya ing kemampuan kanggo gawé kabeh. Salah sawijining conto sing paling apik yaiku yaiku ing ngarep kita

Ngelingake yen Kementriane tansah ana karo para industrialis, ujare Varank, "Aku ujar iki marang kabeh industrialis kita; nandur modal ing panganten, nyedhiyakake produksi, tenaga kerja. Kita karo sampeyan ..

Iki Tresna KANGGO ING SUKU SULU lan NGENTANGAN

Truk rock domestik, sing bisa nggawa watu gedhe lan watu "artikulasi", ujar manawa transfer truk Varank, perusahaan pengusaha kulawarga Şuayp Demirel'in sing ngatur kendharaan iki kanthi kesempatan lan upaya dhewe.

Menteri Varank ujar: "Dheweke wis ngrancang lan gawe. Saiki dheweke aktif digunakake ing tambang dhewe. Kabeh kendharaan kasebut biasane diimpor nanging wis digawe dhewe lenggah. Perusahaan iki 'We do it. Masyarakat Turki nindakake iki 'ujar, njagong lan diprodhuksi, lan mesthine, regane murah, sanajan ora ekonomi saka pengusaha iki pengin ngasilake. 'Ing kasus apa wae, aku ngasilake 20 iki ing taun. Aku adol, aku adol, ayo mandheg maneh "ujare. Kendaraan sing digunakake kuat banget lan kendaraan. Saiki nyoba. "

KAMI KANGGO ING ING ING ING HOMEPAGE ING

Sawise lulus saka jurusan teknik listrik lan elektronik, Demirel miwiti makarya karo bapake ing bengkel pandhawa lan ngasilake alat kanggo kuar marmer. Diimpor rock lan ngalamun prodhuksi trek ing Turki sing digunakake ing taun 1997 Demirel ing 2019 wis temen maujud ngimpi.

Wong bisnis Demirel, kolar marmer, dheweke ngasilake mesin, salah sawijine pakaryan paling gedhe ing kuari kasebut yaiku transportasi potongan rock dening truk, ujare.

Demirel ujar manawa bisnis transportasi iki wis ditindakake karo truk impor nganti saiki. Orum aku wis nate nggarap truk iki wiwit taun 1997 lan wiwit taun 2011 aku wiwit nggawe alat ganti. Aku mutusake kanggo mbangun truk ing Januari 2019, lan ing tanggal 29 Oktober 2019, aku mbangun kanthi cara dhewe. Sumber manungsa padha, sumber teknologi sing dakgunakake padha. Dibandhingake karo truk klasik liyane, iku kendaraan kanthi gagal. Bisa mlaku ing salju, udan, lumpur lan lereng. Aku mutusake kanggo nindakake iki amarga minangka alat strategis sing dibutuhake. Kita wis sukses ing acara iki dening Gusti. Kita nindakake karo wong-wong negara iki. "

AUTOMATIK PENTING 6 GEARBOX sing diowahi

Demirel, truk transportasi batu lokal nggawe semangat banget lan nyepetake kerja kanggo produksi massal, ujare.

Truk, kothak gear 6-kacepetan kanthi otomatis sing nggambarake Demirel, supir kasebut ujar yen kabeh jinis panglipur dikira.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar