baliseyh siap-siap tenaga
06 Ankara

Nyiyapake energi

Ing ruang lingkup Proyek Sepur Kacepetan Tinggi Ankara-Sivas; Tanggal 31.01.2020, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun terus tes lan menehi kompresi prodhuksi empan empan lan rel sing terus diterusake ing antarane Büşeyh-Yerköy, ing Izzettin Transformer Center. [More ...]

Akcaray penerbangan mudhun nganti sawetara menit
41 Kocaeli

Akçaray Penerbangan Menyang 4 Menit

TransportationPark, anak perusahaan Kocaeli Metropolitan Municipality, ngumumake manawa Akçaray bakal ngliwati saben 4 menit sajrone jam puncak. Penerbangan, sing bakal diwiwiti dina Senin, 3 Februari, bakal ngidini warga ngenteni kurang ing stasiun kasebut. Trem sing bakal dilewati ing wektu sing sibuk, [More ...]