Nalika bandara Rize Artvin mbukak?
08 Artvin

Nalika Bandara Rize Artvin dibukak?

Turhan, sing nggawe ujian ing pambangunan Rize-Artvin Airport nyatakake, dheweke duwe kesempatan kanggo ndeleng proyek sing isih ana ing kutha kasebut kanthi kunjungan nalika awan. Nyedhiyakake informasi babagan kerja ing dalan Iyidere-Ikizdere, Turhan, [More ...]

landslide ing dalan gedhe samsun
52 Army

Landslide ing Samsun Ordu Highway

Sawise kedadeyan longsoran ing lokasi Taşbaşı Mahallesi ing dalan gisik Segara Ireng, Munisipal Metropolitan wiwit makarya kanggo mbukak dalan sanalika bisa kanthi nindakake perjuangan sing efektif saka menit pertama kedadeyan kasebut. Tim, tanah lan [More ...]