situs web istanbul saluran dibukak
34 Istanbul

Situs Web Kanal Istanbul

Présidhian Komunikasi ngluncurake situs web, "Kanalistanbul.gov.tr", sing ngemot detail babagan Kanal Istanbul lan njawab kabeh pitakon. Ngumumake situs web sing jenenge "Kanalistanbul.gov.tr" sing disiapake dening Direktorat Komunikasi wis dibukak ing Twitter [More ...]