printah keamanan pesisir supaya diajak dadi pejabat
Proyek

Command Guard Coast kanggo tuku Petugas Petty

Aplikasi kanggo nyukupi kebutuhan saka Gendarmerie lan Academy Guard Academy, kanggo nyengkuyung petugas lanang / wanita sing aktif / dikontrak petugas Komando Umum Gendarmerie lan marang petugas petugas petugas lanang / wanita ing Petugas Pengawal Pantai antara 04-21 Februari 2020 [More ...]

drive test kréta ing-kacepetan ankara siva wiwit diwiwiti
06 Ankara

Uji nyetir Sepur Cepet Cepet Ankara Sivas

Menteri transportasi lan prasarana Cahit Turhan ngumumake manawa uji drive garis Sepur Kacepetan Tinggi ing antarane Ankara lan Sivas bakal diwiwiti ing kuartal taun pertama taun iki. Turhan nyatakake manawa njamin ril kasebut dibebasake lan dibukak menyang kompetisi, 3 [More ...]