samulas nggawe bocah sadar
55 Samsun

SAMULAŞ Nggawe Generasi Mbesuk

SAMULAŞ A.Ş., sing nyukupi kabutuhan transportasi Samsun, uga nambah kesadaran kanggo generasi mbesuk. Ing ruang lingkup Proyek Pendhidhikan, 13 siswa wis diwenehi latihan praktis ing 600 sekolah. Proyèk "Generasi Masa Depan Kesadaran" ing SAMULAŞ A.Ş. [More ...]

Cathetan terus kanggo buku gckyuzu
07 Antalya

Registrasi kanggo Festival Langit Terus

Menteri Industri lan Teknologi Mustafa Varank ngajak para warga menyang Festival Pengamatan Langit Nasional lan ngumumake manawa peserta internasional bakal dadi tuan rumah pertama ing taun iki. Menteri Varank, ing Twitter, tanggal 20-23 Agustus ing Antalya Saklıkent [More ...]


gaziray lan raybus sawise trem
27 Gaziantep

Gaziray lan Raybüs Sawise Tram

Şanlıurfa, sing ngalami masalah lalu lintas tetep, kaget karo kegiatan transportasi sing isih ditindakake ing Gaziantep. Walikota Metropolitan Gaziantep Fatma Şahin ujar manawa dheweke ngatasi masalah transportasi nganti pirang-pirang taun. [More ...]

pusat logistik tcdd
06 Ankara

Bengkel Logistik Pusat TCDD ditindakake

Ing njero "Analisis Sistem Apik Daya Tingkatan Daya Tingkatan Daya Tarik Wisata lan Proyek Panliten Model Business" kanthi kerjasama karo Direktorat TCDD Umum lan TÜBİTAK TÜSSİDE, "Logistics, nglibatake pihak-pihak sing duwe kepentingan masyarakat, akademi lan swasta. [More ...]

Projek mobil kabel puri afyonkarahisar bakal diluncurake kanthi empuk
03 Afyonkarahisar

Projek Mobil Kabel Afyonkarahisar kanggo Tender

Dewan Kota Afyonkarahisar nganakake rapaté Februari. Walikota Mehmet Zeybek, sing nggawe pidato pambukaan pertemuan kasebut, ngucapake rahmat saka para tentara kita sing tiwas minangka akibat saka serangan sing ditindakake dening unsur-unsur rezim ing Idlip, kanggo sedulur-sedulur lan bangsa kita. [More ...]