lintang ekonomi nampa penghargaan
35 Izmir

Lintang Ekonomi Nampa Penghargaan

Anggota sukses ing Kamar Perdagangan Izmir, Dewan Perusahaan Wilayah Aegean lan Exchange Commodity Izmir nampa penghargaan ing sawijining upacara sing dianakake ing Balçova Kaya Thermal Hotel. İZBETON A.Ş., salah sawijine afiliasi ing kotamadya Izmir Metropolitan, ing antarane pemenang penghargaan. [More ...]

Bocah kasebut tatu banget nalika pambangunan sepur.
34 Istanbul

Konstruksi Metro Pendik, Dent, 1 Heavy 4 tatu

Ing pambangunan jalur metro ing antarané Bandara Sabiha Gökçen lan Pendik, ana sawijining dokter waja amarga ora dingerteni. Sajrone kedadeyan kasebut, jangkar sing digawa dening kren tiba ing para pekerja. Ing pambangunan terowongan ing Pendik Yayalar Mahallesi saka jalur sepur, ora dingerteni [More ...]


Tudemsas njupuk satus persen saben taun
58 Sivas

TÜDEMSAŞ Shrank 40 Persen ing 80 Taun

Ketua Kesatuan Hak Karyawan Angkutan transportasi lan Railway, Abdullah Peker ujar manawa kabeh kekuwatan politik ora peduli karo pengecutan TÜDEMSAŞ wiwit kepungkur nganti saiki. " Peker, ing siaran pers kasebut, nggedhekake Pabrik ing kahanan sing padha ing propinsi beda. [More ...]