Ora Tambah biaya marmaray
34 Istanbul

Apa kenaikan Fees Marmaray?

Supaya bisa nambah tarif jarak paling cendhak saka 2.60 TL dadi 3.50 TL ing bus umum pribadi, IETT, metro lan tarif metrobus ing rapat Pusat Koordinasi Transportasi sing ditindakake ing Pusat Koordinasi Bencana Istanabul Metropolitan Munisipalitas. [More ...]


Persentasi undhak-undhakan digawe ing Istanbul kanggo transportasi
34 Istanbul

35 Putusan Tangan Persentase Digawe ing Istanbul

Kesatuan Kerajinan lan Artisans ing Istanbul ngumumake manawa kaputusan undhak-undhakan 35 persen digawe ing Istanbul. Ing undhak-undhakan samesthine bakal bisa ditindakake sawise tandha tangan saka panguwasa sing ana gandhengane. Koordinasi transportasi ing Pusat Penyelarasan Bencana ing Istanbul Metropolitan Munisipalitas [More ...]