Aplikasi kanggo teknis bisa rampung
27 Gaziantep

Aplikasi Kanggo TEKNOFEST Nganti Mburi

Aplikasi kanggo TEKNOFEST, salah sawijining festival penerbangan, ruang lan teknologi paling gedhe ing donya, terus. Festival kasebut bakal ditindakake ing Gaziantep ing njaba Istanbul kaping pisanan taun iki. Kanggo festival kasebut bakal dianakake tanggal 22-27 September [More ...]


metro bakal dibangun ing rute metrobus
34 Istanbul

Metro bakal dibangun ing Rute Metrobus

Sanajan Istanbul Metropolitan Munisipalitas wis pirang-pirang taun suwene, iki mbusak pakaryan mbangun metro kanthi rute metrobus, sing ora bisa ditindakake. 70 ewu penumpang ing siji arah saben jam kaya ing dalan sepur kanthi transportasi rodha karet [More ...]