10 negara sing kontak karo panganyang mobil lokal

Negara kasebut ngubungi operator mobil lokal
Negara kasebut ngubungi operator mobil lokal

Mentri Industry lan Teknologi Mustafa Varank, kang lagi nyimak sing mobil Turki kanggo sih amba, "Saiki bab ing paling 10 negara saka reselling kontak karo kula." ngandika.


Dumunung ing evaluasi saka karya rampung kanggo mobil kanggo Varank Turkey, bilih kepemilikan dening warga project iki. Mentri Varank, "Turkey belongs kanggo 100 ekosistem mobilitas listrik disambungake lan kita ngomong, ora mung ing teknologi automotive, kita wis metu cara kanggo berkembang teknologi watara mobil." ngandika.

Pakaryan ing GEMLIK

Varank, Turkey kang Cars Initiative Group (TOGG) kang lagi nyimak sing terus karya ing Gemlik, "dasar saka pabrik ing separo pisanan saka taun iki bakal dibuwak amarga lagi dilakoni planning sing. taun maneh bakal nggawa karya saka titik pungkasan bab account mobil karo Bukak saka mobil ing Turki lan kita wis katon ing mburi 2022 pasar. " dheweke ngomong.

PROSES PRE-ORDER

"Kepiye cara ditrapake yen ana status pre-order?" Varank ujar manawa durung miwiti proses pra-order. Varank nyatakake manawa perusahaan pengin nunggu peluncuran merek kanthi pangerten iki lan ujar, "Ana puluhan ewu panjaluk kanggo kita. Sing pengin tuku mobil, sing pengin kerja ing mobil, sing pengin menehi kontribusi kanggo mobil kasebut, sing pengin ngasilake siji sisih, sing pengin dadi pedagang ... Saiki, dheweke wis ngubungi aku babagan dealer saka paling ora 10 negara. Aku ora nganggep wong sing ngubungi perusahaan kasebut. Ana sih tenan. Kita kudu ora ngadhepi warga negara kita. Kita terus usaha kanggo ngrampungake sih iki. " ditemokake ing katrangan.

Keperluan DEALERSHIP

Varank nyatakake manawa tuntutan pengiriman kasebut asale saka negara Teluk, negara-negara Asia Tengah lan Jerman. Jerman, Turki, diadegaké déning masyarakat sipil karo masyarakat bisnis siap kanggo mlebu persetujuan dealer Varank bilih wakil saka organisasi, ngandika padha wanted kanggo njaga kapentingan iki ing udhara automobile.

HARGA KARANGAN

Varank mangsuli pitakon apa rega saka mobil wis jelas utawa ora, "Ora mungkin ujar rega saiki, nanging kanca-kanca kita ngaku yen dheweke bakal kasedhiya kanthi rega kompetitif ing kelas." ngandika.

Pakaryan ing jeneng mobil

Mentri Varank, referring kanggo karya Turki ing jeneng mobil, "kita temokake jeneng liyane. Nalika ngetrapake proses kasebut, aku weruh yen dijupuk kanthi profesional. Dheweke nyoba golek jeneng sing durung didaftar sadurunge. Yen merek iki diluncurake ing luar negeri, dheweke nyoba nemokake jeneng sing gampang diucapake dening wong ing negara kasebut. Dheweke terus kegiyatan kanggo golek jeneng sing paling cocog. Kita suggest jeneng yen dheweke takon. " Dheweke ujar ing wujud kasebut.

KOMUNITAS PENGANGGO

menehi informasi bab pasinaon ing Varank stasiun daya, nomer daya stasiun ing Turki, bilih ing kabutuhan sing duwe mobil listrik. Nyariosaken manawa prasarana kudu dicocogake karo promolasi mobil listrik, Varank ujar manawa tim ing Kementerian Tenaga lan Sumber Daya Alam, Kementerian Lingkungan lan Urbanisasi, Otoritas Regulasi Pasar Energi (EMRA) lan Kementerian Perindustrian lan Teknologi terus maju.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar