Aplikasi parkomat ditindakake ing Mersin
33 Mersin

Aplikasi Parkomat Dadi Urip ing Mersin

Persiapan kanggo aplikasi Parkomat, sing diumumake Muncopolitan Municipality Council lan diijinake dening Walikota Metropolitan Munisipalitas Mersin Metropolitan Munisipal Vahap Seçer, ngumumake bakal nemoni masalah warga golek ruang parkir. Februari [More ...]