Railway Fair kanggo Nguatake Eskişehir
26 Eskisehir

Railway Fair kanggo Nguatake Eskişehir

Presiden ETO Metin Güler negesake manawa pamrentah rute lan kongres sing bakal ditindakake ing kutha kita ing wulan April bakal menehi kontribusi marang daya kompetitif Eskişehir lan promosi sektor sistem rel ing saindenging jagad. Teks Kamar Perdagangan Eskişehir [More ...]


Karabaglar parkir mobil bawah tanah dibukak
35 Izmir

Karabağlar Selvili Parking Lot Dibukak

Perbandaran Metropolitan İzmir nempatake Selvili Underground Parking Lot dadi layanan ing Karabağlar. Walikota Kotamadya Metropolitan Izmir, Tunç Soyer mbuka Lot parking Selvili Underground. Ngomong babagan upacara kasebut, Tunç Soyer ujar manawa investasi parkir bakal terus. Tekan kantor [More ...]