14 Yuta Penumpang Digunakake Kapal Maskapai ing Januari

yuta wong sing nggunakake maskapai ing Januari
yuta wong sing nggunakake maskapai ing Januari

Direktorat Jenderal Nasional Airports Authority wis ngluncurake statistik maskapai, penumpang lan muatan kanggo wulan Januari 2020.


Mulane, ing Januari saka 2020;

Nomer pesawat lan njupuk pesawat ing bandara; Gunggunge 67.158 ing garis domestik lan 43.473 ing garis internasional. Jumlah lalu lintas pesawat sing dilayani udakara 145.072â € ™ s ndhuwur.

Sasi iki, Turkey porsi lalu lintas penumpang domestik ing bandara tengen 7.799.042, lalu lintas penumpang internasional ana 6.131.774. Mangkono, total lalu lintas penumpang kanthi penumpang transit langsung direalisasi minangka 13.952.310 ing wulan kasebut.

Lalu lintas bandara (kargo, pos lan koper); Ing wulan Januari, udakara udakara 63.247 ton, kanthi 211.696 ton ing garis domestik lan 274.943 ton ing garis internasional.

35.089 UÃ ‡ AK, 5.276.260 PERKHIDMATAN PELUANG Saka ST ° STANBUL AIRPORT MAN IN JANUARI

Lalu lintas pesawat kasebut, sing mangkat lan mangkat ing Bandara Istanbul ing wulan Januari, udakara 8.370 ing garis domestik lan 26.719 ing garis internasional, total 35.089.

Lalu lintas penumpang yaiku 1.263.808 kanggo penerbangan domestik lan 4.012.452 kanggo penerbangan internasional.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar