Target industri mesin yaiku mexico
16 Bursa

Target Industri Mesin Mexico

Ing Komite Perolehan Sektoral sing diatur dening Bursa Kamar Perdagangan lan Industri kanggo nambah ekspor perusahaan, mandeg anyar yaiku Meksiko, ekonomi paling gedhe nomer 15 ing donya. BTSO ing organisasi sing diatur kanggo sektor mesin [More ...]

sistem sepur bakal dipasang ing meja ing Ankara
06 Ankara

Sistem Rail bakal ing Tabel ing Ankara

Konferensi "Konferensi lan Konferensi Sertifikasi Sistem Rel" bakal dianakake dening Association Sistem Rail ing tanggal 28 Februari 2020. Konferensi kasebut bakal ditindakake ing Balai Konferensi Ostim / Ankara kanggo 1 (siji) dina, 3 (telung) panel lan [More ...]