warta crypto
GENERAL

News Money Crypto

Dina iki, pasar dhuwit crypto, sing dianggep minangka alamat saka tarif sing dhuwur lan penghasilan sing aman, kudu ngiringan langsung kanggo investasi sing paling akurat lan dipercaya. Pasar crypto ora pati rame ing jagad iki [More ...]

jumlah sepur marmaray bakal tambah akeh
34 Istanbul

Penerbangan Sepur Marmaray Bakal Apik

Ekspedisi bakal ditambah ing Marmaray amarga akeh permintaan. Tambah kaping pisanan ana ing antarane Maltepe lan Zeytinburnu. Amarga jumlah penumpang sing akeh, mula rencana nambah penerbangan ing Marmaray. Maltepe-Zeytinburnu minangka target pertama kanggo Kementerian transportasi lan infrastruktur lan TCDD Tasimacilik. [More ...]

produk alami
GENERAL

Produk Alam

Kosmetik Uraw, sing makarya ing babagan produk kosmetik sing asring digunakake dening wanita lan pria ing urip saben dinane lan duwe papan sing penting ing sektor kasebut kanthi sukses ing wektu sing cendhak banget, nawakake produk sing diprodhuksi nganggo cara alami kanggo para pelanggan. [More ...]


bandara bursa lan bandara yenisehir
16 Bursa

Bandara Bursa, Railway lan Yenişehir

Kanthi solusi sing gampang, kita bisa nyegerake raksasa turu kanthi sawetara investasi cilik lan nggodha investasi idle. Kanthi investasi cilik, kita bisa nambah tingkat pangembangan wilayah mundur ekonomi. Ana kesempatan kaya ngono ing kutha kita.70-80 pesawat bisa ndharat [More ...]