Rapat Konsultasi Sepur Rapat 3 Rapat Bakal Diurus

Rapat penyalahgunaan ditindakake karo operator sepur
Rapat penyalahgunaan ditindakake karo operator sepur

Republik Turki State Railways (TCDD) Railway Railway Train Operators lan Managers Masyarakat Sipil Organizations ing 13.02.2020/3/XNUMX ing wilayah Station Train Ankara ing Hall XNUMX Behiç Ergun ketemu ing Rapat Permusyawaratan.


Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık AŞ General Manager Kamuran Yazıcı, Wakil Pengurus Besar, Kepala Departemen, Managers Operator Sepur Railway rawuh ing rapat kasebut, nalika masalah sing nemoni prekara sing ana lan infrastruktur sepur wis ana, dinilai.

Ing pertemuan kaping telu ing konsultasi sing ditindakake ing April lan Juli taun kepungkur, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun nyatakake, keputusan sing ditindakake ing rapat kasebut wis ditrapake kanthi rapet, saéngga dadi kontribusi kanggo pangembangan sektor sepur.

Ing rapat-rapat, panjaluk, saran lan harapan anyar wis ditulis.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar