TÜVASAŞ lan ASELSAN Bakal Bisa Nggarap Produksi Sepur Listrik Nasional

Aselsan bakal kerja karo Tuvasas kanggo produksi sepur listrik listrik nasional
Aselsan bakal kerja karo Tuvasas kanggo produksi sepur listrik listrik nasional

Kesepakatan ditandatangani antarane TÜVASAŞ lan ASELSAN, ing ngendi Set Sepur Listrik Nasional bakal dibangun ing ruang lingkup 'Program Pelaburan 12' sing diterbitake tanggal 2020 Februari 11 lan disiapake selaras karo tujuan Rencana Pembangunan kaping 2020. Miturut perjanjian kasebut, ASELSAN bakal ngasilake peralatan kritis ing produksi Sepur Nasional.


Disiapake jumbuh karo target Rencana Pembangunan kaping 2020 ing lingkup Program Pelaburan 11; Wiwit 2020, tambahan High Speed ​​Train Set saka luar negeri ora bisa dijupuk lan Sepur dibutuhake mranata Turkey Wagon Industry Co. Sampeyan mutusake supaya bisa diproduksi ing (TÜVASAŞ). Selaras karo keputusan Presiden Recep Tayyip Erdogan, mutusake manawa TÜVASAŞ, sing ngasilake produksi domestik lan nasional, bakal ndhukung perusahaan domestik.

Papan Sepur Listrik Nasional Bakal Rampung Taun iki

Sampeyan ngerti manawa ASELSAN bakal nyengkuyung Set Sepur Listrik Listrik Nasional, sing dirampungake kanthi ngrancang lan karya produksi TÜVASAŞ sawise woro-woro Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Cahit Turhan, sing nyatakake prototipe Sets Sepur Listrik Nasional bakal rampung ing ril taun iki. Ing ruang lingkup persetujuan anyar, wis dingerteni yen Set Sepur Listrik Listrik Nasional ASELSAN bakal ngasilake mesin lan komponen elektronik lokal. Ngandika babagan proyek kasebut, Cemal Yaman, Presiden Cithakan Railway-Business Union, ujar: "Ing ruang lingkup investasi umum ing 2020, 45 Sepur Laku Sepur listrik bakal diproduksi dening Direktorat Jenderal TÜVASAŞ. Iki minangka investasi gedhe kanggo kita lan penting kanggo masa depan TÜVASAŞ. Aku matur nuwun kanggo Presiden Kita Recep Tayyip Erdoğan ing dhukungan lan Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Cahit Turhan lan TÜRK-İŞ Presiden Umum Ergün Atalay lan Pangurus Umum TÜVASAŞ İlhan Kocaaslan.

TÜVASAŞ terus nggarap desain Sepur Latih Sepur Listrik Nasional lan Domestik, lan wis siyap kanggo nggawe Milli Tren kanthi fasilitas lokal. Sepur Nasional sing diprodhuksi ing TÜVASAŞ dirancang karo awak aluminium lan tujuane dadi sing pertama ing fitur iki. Piranti 160 kendaraan kanthi kecepatan 5 km / jam kanthi fitur panglipur dhuwur dirancang sesuai karo lelungan intercity. Kajaba iku, Sepur Nasional dirancang kanggo nyukupi kabeh kabutuhan penumpang cacat.

Spesifikasi Teknis Set Sepur Listrik Nasional

  • Max Speed: 160 km / h
  • Awak Kendaraan: aluminium
  • Ril clearance: 1435 mm
  • Beban Axle: <Nada 18
  • Pintu Eksterior: Door Elektromekanik
  • Doors Wall Doors: Door Elektromekanik
  • as: Dipandu bogie lan bogie bogie ing saben kendaraan
  • Kurva Radius: 150 m.minimal
  • gauge: EN 15273-2 G1
  • Sistem Drive: AC / AC, IGBT / IGCT
  • Informasi Penumpang: PA / PIS, CCTV
  • Jumlah Penumpang: 322 + 2 PRM
  • Cahaya: LED
  • Sistem penyejuk udara: EN 50125-1, T3 Class
  • Power Supply: 25kV, 50 Hz
  • Suhu Outdoor: 25 ° C / + 45 ° C
  • TSI: TSI LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
  • Jumlah Toilets: Sistem Toil Jenis Vacuum 4 Standard + 1 Universal (PRM) Toilet
  • Gambar Paket Pigura: Coupling Otomatis Semi Otomatis (Type 10)



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar