Martyr Birol Yıldırım Boulevard Dibukak Layanan karo Bridge Melet New

Boulevard sehit birol yildirim kanthi jembatan melet anyar dibukak
Boulevard sehit birol yildirim kanthi jembatan melet anyar dibukak

Martyr Birol Yıldırım Boulevard, sing dibangun ing Munisipalitas Metropolitan Ordu kaping pisanan ing Ordu, minangka alternatif kanggo dalan cincin lan New Melet Bridge, sing bisa digunakake minangka alternatif kanggo dalan gisik ing Segara Ireng, dilebokake menyang layanan kanthi upacara.


Wiwiti saka lokasi stasiun bus anyar, rute 5 km, sing ana ing wilayah industri Karapınar Mahallesi lan ditutupi aspal panas saka jembatan Yeni Melet menyang interseksi Kayabaşı, wis dadi dalan alternatif kanggo dalan gedhe uga kepadatan lalu lintas ing wilayah kasebut.

"Kita DIPENGGALKE UNTUK KOTA JAWA KAMPUNG"

Ngomong yen Ordu njupuk langkah tegas kanggo dadi kutha merek, Walikota Metropolitan Ordu Dr. Mehmet Hilmi Güler ujar, "Dina iki, kita nggawa rong karya sing apik kanggo Ordu. Salah sijine yaiku jambatan New Melet, dawane 236 meter. Jembatan iki bakal dadi kapal anyar kanggo Ordu, iki bakal ngendhokke lalu lintas kita. Kita dadi instrumen kanggo nggawa tanggalan ing ngarep kanthi tumindak ing jembatan iki, sing direncanakake bakal digawa menyang kutha kita ing tanggal liyane. Aku matur nuwun kanggo Jalan Raya sing nggawa layanan iki menyang kutha kita sajrone 2 wulan. Iki nuduhake kekuwatan negara kita. Banjur kita mbukak boulevard sing apik. Minangka warga Kadirşinas, kita jeneng martir Birol Yıldırım, sing ngurban getih lan nyawamu kanggo negara iki, ing boulevard iki. Muga rute 5 km migunani kanggo warga kita. Biaya kira-kira saka loro investasi yaiku 30 yuta TL. Kita terus njupuk langkah sing wani lan ditemtokake. Kita pengin nambah akeh karya sing apik kanggo kutha kita. Kita saiki bakal dadi kutha merek. Ngerti iki, salah sawijining pakaryan paling penting yaiku ngrampungake masalah lalu lintas. Kanthi langkah iki, lalu lintas kita bakal luwih kepenak. Kita mikir jembatan liyane ing endi Melet ketemu segara. Kita uga ngrancang iki. Ordu bakal dadi kutha sing uga dikenal jembatane. Melet bakal dadi pusat urip sing apik. Nalika kita ngerti, tentara kita bakal dadi luwih apik ing pariwisata lan industri. "

"KANGGO MUNIKIPALITI KAMI MUNRIPOLITAN MUNIKIPALITI"

Walikota Munisipal Metropolitan Ordu Gubernur Ordu Seddar Yavuz, sing miwiti pidato kanthi matur nuwun marang Mehmet Hilmi Güler, ujar, "Aku matur nuwun kanggo Walikota Metropolitan kita amarga wis digawe lan ngaturake salam. Nalika jembatan Cevizdere ambruk amarga bencana kasebut ing taun kepungkur, kita weruh manawa ora ana cara alternatif. Penting ora nyebrang saka jembatan. Gusti Allah ora ngalangi, pentinge investasi kasebut ing babagan strategis, keamanan lan transportasi dadi luwih jelas ing kahanan sing padha. Mula, perlu kanggo ndeleng investasi saka aspek iki. Kula ngaturaken sugeng rawuh ing Direktorat Wilayah Highways lan Walikota Metropolitan, lan muga-muga investasi bisa migunani kanggo propinsi kita. "

Sawise pidato kasebut, kaloro investasi kasebut digawe dening Mufti Mürsel Öztürk propinsi, kanthi resmi mbukak layanan sawise protokol kasebut mbentuk pita bukaan.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar