Machinist saka Barang Sepur Dipenjara ing Watu Sareng tatu ing Mersin

Dene tukang mesin kapal karet sing kejiret watu ing Mersin tatu
Dene tukang mesin kapal karet sing kejiret watu ing Mersin tatu

Machinist saka Sepur Karet Ditanggung ing Watu Sarasut ing Mersin; Nalika kreta kendharaan kreta menyang Adana kanthi kargo sing dituku saka Mersin tekan cedhak ing nyebrang tingkat, watu kasebut ana udan. Ing kutha Tarsus, mekanik sepur, sing kena udan watu ing tingkat nyebrang, kacilakan.


Kejiranan Gazipaşa Cedhake tingkat nyebrang Yeni Hal, sepur kareta sing teka menyang Adana kanthi beban sing ditampa saka Mersin digawa menyang udan watu nalika tekan cedhak persilangan.

Watu sing diluncurake tumiba ing kepala driver kereta api sing pindah, Kadir O. Kadir Ö. nggawa sepur menyang stasiun Tarsus. Kadir Machir Ö. dijupuk saka kene dening tim 112 lan digawa menyang Rumah Sakit Tarsus State. Tim sing gabung karo Departemen Polisi Tarsus ngluncurake panelusur lan investigasi marang wong-wong sing mbuwang watu ing kereta api.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar