Garis Tram Rumah Sakit Kocaeli City Diproses ing Plans

Garis tram rumah sakit Kocaeli direncanakake
Garis tram rumah sakit Kocaeli direncanakake

Garis trem bakal dilanjut menyang Rumah Sakit Kota ing Majelis Metropolitan Kocaeli diproses ing rencana. Kementerian Pengangkutan samesthine bakal rilis ing Mei


Mesjid parlemen Kocaeli Metropolitan Februari diadakan ing Pusat Budaya Leyla Atakan. Ing pertemuan sing dianakake ing sangisoré presiden Tahir Büyükakın, rencana implementasine garis trem bakal dilanjut menyang Rumah Sakit Kota direkam ing rencana kasebut. Walikota Büyükakın dibahas kanggo nggawe protokol kanggo 500 ewu lira, sing bakal diwenehake sawise disetujoni Uni Perbandaran menyang proyek Pembantu Pengangkutan Awam Bebas Bebas Barrier ing Majelis kasebut.

Garis Tram Rumah Sakit Kota, sing bakal ditindakake dening Kementerian Kesehatan lan ngrancang bakal dibangun dening Kementerian Pengangkutan, mlebu rencana zoning. Rencana pembangunan 1/5000 lan 1/1000 saka garis kasebut teka-beda saka Komisi Zoning lan Public Works. Kanthi garis sing dilebokake ing rencana zoning, karya tender bakal diwiwiti dening Kementerian Pengangkutan. Pakaryan tender wis rampung bakal rampung lan proses konstruksi bakal diwiwiti nganti Mei.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar