Halkalı Menyang Tender kaloro ing Garis Kacepetan Tinggi Kapıkule

Halkali menyang tender kapindho ing jalur sepur cepet
Halkali menyang tender kapindho ing jalur sepur cepet

Konstruksi diwiwiti antara Edirne lan Havsa Halkalı-Kapıkule proyek garis kacepetan dhuwur terus. Ali Ihsan Uygun, Manajer Umum TCDD Enterprise, ngunjungi karya konstruksi baris sing direncanakake bakal rampung ing taun 2024 lan nampa informasi.


SabahMiturut warta Murat Savaş; Sajrone ruang lingkup panliten kasebut Halkalı-Çerkezköy Nyatakake manawa karya-karya kasebut terus ditindakake kanggo pambangunan sektor kasebut. Sing bakal nyuda wektu lelungan antarane Istanbul lan Edirne saka 3,5 jam nganti 1 jam 35 menit Halkalı-Kapikule baris sepur kanthi cepet terus tanpa gangguan. Karya konstruksi garis kasebut terus antara Edirne lan Havsa. Ing jero ruang kerja sing bisa ditindakake sajrone 4 taun, 76 kilometer Halkalı-Çerkezköy lan nyatakake yen panaliten bakal ditindakake.

Çerkezköy- Sadurunge diwartakake yen proyek kasebut, sing duwe rega tender 530 yuta Euros ing bagean Kapikule, bakal nggunakake 275 yuta Euros gunggunge EU. Edirne-Havsa mrikso karya antara Republik Turki State Railways (TCDD) Director Bisnis Umum Ali Ihsan cocok, tender kanggo construction saka wilayah Saline (Italia) nampa informasi saka panguwasa -Handles kemitraan. Yen garis iki dibukak, akeh lan wong bakal diangkut luwih saka 200 km / jam. Halkalı- Kanthi introduksi garis sepur Kapıkule, tahap pungkasan nyambungake menyang jaringan transportasi Trans-Eropa kanthi kualitas dhuwur bakal rampung.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar