Bursa ndhisiki 2 kutha ing 141 taun sajrone lalu lintas

Bursa ing wektu lalu lintas ing kutha taun saben taun
Bursa ing wektu lalu lintas ing kutha taun saben taun

Aplikasi interseksi cerdas lan kegiatan widening dalan sing dilaksanakake dening Munisipalitas Bursa Metropolitan dibayangke ing data internasional, sing nyuda kemacetan lalu lintas. Bursa, minangka kutha sing paling gedhe ing taun 2018 ing taun 160, ditingkat 2019th ing 208 ing riset perusahaan berbasis Walanda sing nyiyapake lalu lintas ing saindenging jagad.


Walanda Perusahaan teknologi navigasi adhedhasar ing ing TomTom Data 2019 Indeks Lalu Lintas TomTom, sing digawe kanggo mbantu kutha ing saindenging jagad nglawan tantangan mobilitas serius, wis diumumake. Drivers, perancang kutha, produsen mobil lan kawicaksanan statistik lan informasi babagan lalu lintas jams in 6 negara ing 57-produsen ing 416 bawana aturan riset iki diwenehi kanggo 10 kutha saka Turki. Dene kutha sing duwe lalu lintas paling gedhe yaiku Bengaluru saka India, Manila saka Filipina lan Bogota saka Kolombia minangka kutha paling gedhe sing paling misuwur. Istanbul, ing ngendi kemacetan lalu lintas ditemtokake minangka 2019 persen ing taun 55, dadi kutha paling gedhe sing kaping 9 sawise India New Delhi.

Wutah 2 langkah ing 141 taun

Ankara, ing ngendi kemacetan lalu lintas ditemtokake minangka 32 persen, rangking 100 ing dhaptar, dene İzmir 134, Antalya 144 lan Adana umur kaping 180. Antarane kutha Turki sing melu riset, Bursa dadi salah sawijining kutha sing diwenehake bantuan lalu lintas. Ngetik data 2017 Indeks Lalu Lintas TomTom minangka kutha paling misuwur ing 67, Bursa nduwe angka 5th, sing nduwe 2018 kutha ing daftar 93 kanthi lega 160 persen. Kesesakan lalu lintas Bursa ing 2019 uga menehi relief 1 persen dibandhingake karo taun kepungkur, lan tiba ing 208 ing kutha-kutha ing donya. Mangkono, Bursa wis nilar 2 kutha ing pungkasan taun 141 lan dadi salah sawijining kutha sing ngeculake lalu lintas saben dinane.

11 August paling dina

Miturut statistik 2019, Bursa duwe lalu lintas sing paling nyaman ing dina Minggu, 11 Agustus. Kesesakan lalu lintas paling sithik dina iki wis diukur dadi 10 persen. Dina paling ala taun 2019 dibayangke ing statistik minangka Senin, 30 Desember. Kasetakan paling dhuwur dina iki udakara 49 persen. Data lalu lintas sing kedadeyan nalika awan awan lan jam puncak sore uga kalebu ing panaliten. Patut, ketumpatan puncak esuk 32 persen, lan puncak ing wayah sore 55 persen. Miturut data kasebut, warga Bursa nglampahi wektu tambahan 30 menit kanggo lelungan 10 menit esuk lan tambahan 17 menit ing wayah sore.

Iki mung wiwitan

Ngevaluasi data indeks lalu lintas sing diumumake, Walikota Perbandaran Metropolitan Bursa Alinur Aktaş ujar, "Bursa minangka peringkat 416th ing antarane kutha paling gedhe ing taun 2019 ing riset perusahaan teknologi navigasi berbasis Belanda sing nyiapake statistik kemacetan lalu lintas kanggo 208 kutha ing saindenging jagad. Kita rangking 2018 ing data 160 perusahaan sing padha lan kaping 2017 ing data 67. Iki tegese: Minangka Bursa, kita wis ngiwa 2017 kutha ing saindenging jagad wiwit taun 141 lan nutupi jarak sing signifikan kanggo kahanan lalu lintas. Nggayuh banget kanggo kita nuduhake relief ing lalu lintas Bursa menyang data internasional. Utami prioritas kita yaiku transportasi ing Bursa. We fokus ing aplikasi prapatan cerdas lan karya ekspansi dalan. Malah panaliten kasebut nyebabake relief lalu lintas gedhe. Nanging, pasinaon iki mung wiwitan. Kita bakal weruh manawa kemacetan ing lalu lintas bakal mudhun kanthi jembatan jembatan, garis sistem rel anyar, lanjutan sistem rel sing ana ing lokasi tartamtu, optimisasi sinyal rel sistem. Kajaba iku, kanthi Pusat Kontrol Lalu Lintas lan Sistem Pengawasan Elektronik, kita bakal ngetrapake, taman sing salah bakal dicegah lan pelanggaran kecepatan lan cahya bakal suda. Mangkono, arus lalu lintas bakal luwih cepet. "



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar