Kamar Teknik Mesin kanggo Ngontrol Bus IETT

Kamar insinyur mekanikal kanggo ngawasi iett bus
Kamar insinyur mekanikal kanggo ngawasi iett bus

IETT nandatangani kontrak karo Kamar Mekanikal Mesin ing ruang pemeriksaan lan perawatan bis. Kanthi cara iki, wangsulan pitakon kasebut bakal diaudit dening lembaga mandiri selain saka inspektur IETT lan perusahaan kontraktor pangopènan. "Apa bagean sing diganti bus kasebut bener banget? Apa bagean panggantos anyar lan asli? " Wangsulan sing paling bener bakal ditemokake pitakon kasebut.


Nglayani 4 juta penumpang sedina, IETT nindakake kegiatan pangopènan lan ndandani ing 3 garasi kanthi 65 ewu 11 bus. Minangka bagéan saka kesepakatan karo Kamar Mekanikal Mesin, bus bakal dipriksa dening tim Kamar, uga staf pengawas lan kendali sing kerja ing IETT.

Tujuan kontrak kanggo "Garasi Penyelenggaraan Garasi lan Aktivitas Pemulihan Garasi" karo Istanbul Branch of Chamber of Mechanical Engineers yaiku nyedhiyakake audit mandiri bis IETT liwat sistem sing diarani mripat katelu. Apa kegiatan pangopènan lan ndandani kendharaan sing ditindakake ing garasi ditindakake miturut kritéria teknis, standar kualitas lan kritéria sing ditemtokake saka administrasi bakal dicenthang kanthi objektif.

Kualitas SERVIS bakal ngunggahake

Wakil ruangan bakal ngawasi pagelaran kontraktor pangopènan, nyiapake laporan lan ngenali aspèk sing mbukak kanggo dandan, lan mesthekake yen ana langkah-langkah sing dibutuhake. Dadi, tujuane kanggo nyuda kerugian penerbangan amarga kegagalan kendharaan lan nambah safety penumpang. Pemriksaan samesthine bakal nambah kepuasan penumpang kanthi ningkatake kualitas layanan.

Ngawut-awut Bakal Bakal Disedhiyakake ing Loro Dhaptar

pemriksaan; audit teknis lan tindakake bakal ditindakake ing rong tahap. Ing pemriksaan teknis, bakal dititi apa kegiatan pangopènan lan ndandani ditindakake miturut kriteria teknis. Ing tindakake audit; Bakal ditandhani apa anane konflik sing ora dideteksi ing pemeriksaan teknis diilangi.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar