Layanan Stroller Gratis Miwiti ing Bandara Istanbul

Layanan stroller gratis diwiwiti ing Bandara Istanbul
Layanan stroller gratis diwiwiti ing Bandara Istanbul

Hüseyin Keskin, Direktorat Jenderal Nasional Airports Authority (DHMİ) lan Ketua Dewan Direksi, ngumumake manawa layanan stroller 0-6 gratis wis diwiwiti ing Bandara Istanbul.


Pangurus umum Keskin nuduhake subjek saka akun Twitter (@dhmihkeskin) kaya ing ngisor iki:

DHMI sing seneng penumpang terus dadi praktik inovatif!

Kajaba kanggo penumpang kanthi mobilitas winates ing bandara kita; Prioritas penerbangan diwenehake kanggo penumpang kanthi bayi, kabutuhan akses ngandhut lan luwih cepet.

Ing konteks iki, tamu karo bayi sing nggunakake Bandar Udara Istanbul bisa nggunakake mobil bayi umur 0-6 taun kanthi gratis saka paspor mlebu menyang lawang asrama ing lantai penumpang sing metu, menyang gapura boarding ing lantai penumpang sing mlebu, lan gratis.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar