Kementrian Kesehatan kanggo Recruit 8844 Kasedhiya Kontrak

Kamentrian Kesehatan kanggo njupuk staf sing dikontrak
Kamentrian Kesehatan kanggo njupuk staf sing dikontrak

Miturut asil Ujian Pemilihan Karyawan Umum (KPSS) sing digunakake kanggo unit layanan organisasi propinsi ing Kementerian Kesehatan sesuai karo klausa (B) pasal 657 UU Peraturan Sipil Nomer 4 lan Pasal 663 / A UU Ukum Keputusan Nomer 45, pendhidhikan sekunder, pendhidhikan pra-sekolah, Gunggunge 8.844 personel kesehatan sing dikontrak bakal direkrut ing sarjana lan tingkat lulusan.


Pandhuan Preferensi KPSS-2020/4, sing kalebu posisi personel kesehatan sing dikontrak sing bisa disenengi ing tingkat sekunder, digandhengake lan sarjana, bakal diterbitake ing situs web ÖSYM.

2018-KPSS Sarjana, Pendhidhikan Menengah KPSS 2018 lan Kertu Ijazah Sarjana Kertu 2018-KPSS bakal digunakake kanggo posisi ing tingkat sarjana ing prosedur pilihan.

Calon bisa milih ing antarane 14-20 Februari 2020 kanthi ngetik nomer Identitas TR lan sandhi ing situs web ÖSYM miturut aturan sing ditemtokake ing pandhuan pilihan. Dhaptar pilihan sing dikirim dening mail utawa dikirim menyang ÖSYM utawa Kementerian Kesehatan ora bener.

Calon sing pengin milih ing posisi Audiologist, Perfusionist, Speech and Language Therapist and Health Physicist lan sing duwe pendhidhikan lulusan ing bidang sing gegandhengan (ONLINE IN PROGRAM MASTER utawa PROGRAM DOKTOR) nganti 18:2020 ing 17.00 Februari 6, Kamentrian Keluarga, Buruh lan Layanan Sosial-Buruh Umum Direktorat kudu ngetrapake ing Gedung Layanan Tambahan (GMK Bulvarı No: 2 Lantai: XNUMX Kızılay / ANKARA) kanthi pribadi.

Calon sing ora bisa ngetrapake; Kertas saka Kertu Identitas Turki / Kertu Kertu kanthi petisi lan salinan diploma / sertifikat lulusan ing tingkat Master / Doktor Kedokteran (utawa salinan keputusan YÖK sing dijupuk minangka jeneng tambahan, yen dijaluk) dening Kulawarga Universitas Dheweke bakal bisa ngirim alamat korespondensi resmi Kementerian Tenaga Kerja lan Layanan Sosial-Direktorat Jenderal Buruh (Kementerian Keluarga, Buruh lan Layanan Sosial - Direktorat Jenderal Buruh Emek Mh. 17. Cd. No: 13 Çankaya / ANKARA) liwat surat sing kadaptar. Petisyen sing durung tekan institusi kasebut ing tanggal 18 Februari 2020 ora bakal diproses.

Calon sing bakal menehi pilihan liyane saka posisi kayata Audiologists, Perfusionists, Speech and Language Therapist and Health Fisik, sing wis lulus saka gelar master utawa kedokteran, ora bakal nggawe aplikasi ing Kementerian Keluarga, Buruh lan Layanan Sosial-Direktorat Jenderal.

Calon sing wis lulus utawa lulus saka aplikasi kanthi aplikasi Presidensi Kepemimpinan Anggota Abolished ora perlu ditrapake maneh.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar