Tender Prequalification Mersin Metro Ditanggepi 20 Dina

myrtle metro sepuluh tendensi kualifikasi ditanggepi sawetara dina
myrtle metro sepuluh tendensi kualifikasi ditanggepi sawetara dina

Tanggalan pungkasan kanggo tahap kualifikasi awal Matein Mersin Metropolitan Munisipalitas Pengangkutan kanggo Konstruksi LRT Metro Line lan Sistem Elektromekanik antarane Stasiun MCDin TCDD - Mezitli, lan Pengadaan Kendaraan Metro. 2019/714553 / iku 27.


Kaya sing dingerteni, bobote saka negara-negara ing Timur lan Timur Timur ing pasar konstruksi donya luwih saka 50 persen. Ing konteks iki, amarga watesan perjalanan lan kerja amarga virus CORONA / COVID-19, sing kedadeyan ing negara Far and Near East, utamane ing China, lan efektif ing saindenging jagad, deadline pre-kualifikasi 20 dina kanggo nggawe lingkungan sing kompetitif. Sampeyan mutusake kanggo nundha wektu nganti suwe.

Mersin Metro kanggo Tender Konstruksi lan Kendaraan Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar