Napa Ngasilake Uji Ujian Rekrutasi TCDD 356 Ora Kasedhiya?

Napa asil ujian oral pekerja tcdd ora diterangno
Napa asil ujian oral pekerja tcdd ora diterangno

Republik Turki State Railways (TCDD) lumebu ing 1500 calon nutup menyang 356 asil ujian lisan kanggo recruitment watara 190 dina, senadyan ing maringaken occasional saka panjelasan.


Ujian calon calon lisan sing aplikasi liwat İşkur dianakake TCDD ing wulan Agustus 2019. Nanging, ing wulan September, General Manager TCDD İsa ApaydınSawise pembuangan, asil ujian lisan ora bisa diumumake.

Babagan kegagalan ngumumake asil saka asil wawancara rekrutmen TCDD, mula dilaporake yen intensitas Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Turki Cahit Turhan wis dibenerake, lan banjur penyelidikan keamanan sing ditindakake dening institusi sing relevan kanggo para peserta durung rampung. Nanging, sawise investigasi pemeriksaan verbal diumumake, investigasi keamanan dadi bingung amarga dokumen dokumen wis disiapake.

Miturut teks Ad sing diterbitake Direktorat Umum TCDD tanggal 4 April 2019, total 86 buruh, kalebu 42 buruh sepur, 188 konstruksi dalan sepur, pangopènan lan perbaikan mesin, 40 perbaikan pangopènan jalur sepur lan 356 operator kren port, bakal direkrut.

Calon sing njupuk ujian lisan rekrutmen 356 takon karo Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun kanggo nerangake asil lan ngilangi penderita sing dialami sawetara dina tanpa nggayuh hak sapa wae.

CHP Sivas Wakil Ulaş Karasu ngajokake Proposal Pitakon

Tanggal 08.10.219, Wakil Ulaş Karasu CHP Sivas menehi usul pitakonan babagan panjaluk Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan kanggo mangsuli:

  • Apa sebabé asil wawancara durung diumumake ing wulan 3 pungkasan?
  • Apa sebabe ngetrapake wawancara kanggo pitakonan, ora ing wangun ujian sing ditulis?
  • Nimbang tanggal wawancara, kasunyatan manawa rekrutmen sing direncanakake personel durung rampung sajrone wektu, nyebabake gangguan ing tugas lan tanggung jawab TCDD?


Panelusuran News Railway

1 Komentar

  1. Aku matur nuwun karo warta sinar babagan minat sampeyan ing subyek 👏👏

komentar