Panjelasan Lampu kilat kanggo Proyek Teleferik Sümela!

Panjelasan lampu kilat kanggo proyek mobil kabel sumela
Panjelasan lampu kilat kanggo proyek mobil kabel sumela

Walikota Metropolitan Trabzon Murat Zorluoğlu nggawe lampu kilat babagan mobil kabel sing bakal dibangun ing Sümela.


Mayor Trabzon Murat Zorluoğl ing Qatar Airlines Sales Manager Universe Ökmen Turkey tuan rumah ing perusahaan lokal lan panguwasa. Sajrone kunjungan kasebut, tampilan ditukar ing antarane Trabzon lan Qatar babagan penerbangan sing bakal diluncurake bebarengan ing tanggal 20 Mei 2020.

Zorluoğlu informed Presiden bab wektu online padha nimbang mulai Qatar Airlines Sales Manager Turkey Semesta Ökmen "dikarepake banget penting saka Trabzon to Qatar. Mung siji maskapai domestik sing nggawa luwih saka 8 ewu Qatari taun kepungkur. Kita uga mikir kaping telu seminggu wiwit 20 Mei 2020. Penerbangan kita bakal terus nganti akhir September. Yen panjaluk terus, bisa uga bali menyang yearbook, nanging saiki kita miwiti musiman. Dheweke wis nimbali kita saka Qatar lan takon nalika miwiti penerbangan. "

ING KITA NGANGGO NU MUNGGUL RUMAH

Walikota Metropolitan Murat Zorluoğlu nyatakake manawa seneng karo Qatar Airlines bakal ngluncurake pesawat udara ing antarane Trabzon lan Qatar. Ngomong manawa, minangka Metropolitan Municipality, nggawe kabeh usaha kanggo mindhah Trabzon luwih adoh saka segi pariwisata, Zorluoğlu ujar, "Kanggo Trabzon, pariwisata wis tekan titik sing penting banget sajrone taun-taun 10-15 taun kepungkur. Kita terus sijine saben taun. Sampeyan bakal miwiti wiwitan operasi iki. Tujuane yaiku ngirim saben tamu kanthi seneng saka Qatar, Doha, Timur Tengah utawa saka wilayah liya menyang Trabzon. Kita njupuk langkah-langkah kanggo iki. Kita nambah awake dhewe lan kutha, lan muga-muga Trabzon dadi salah sawijining lintang pariwisata lan pusat pariwisata sing saya mundhak. "

KITA KITA NATE PROJEK SEMELA AS CABLE

Nyedhiyakake informasi babagan kegiatan ing lapangan pariwisata, Walikota Zorluoğlu ujar, "Uzungöl lan Biara Sümela minangka rong tujuan penting pariwisata. Kita nggarap manajemen lapangan sing bakal ngidini tamu mlebu menyang kene kanthi masalah sing akeh. Kanggo loro papan kasebut, kita wis nggawe keputusan sing serius kanggo njaga bis tur ing wilayah umum, kanggo nggawa kendharaan Munisipalitas Metropolitan lan ngilangi kekacauan ing kana. Kita uga ngarepake investasi anyar sing bakal ngembangake wilayah kasebut. Contone, kita tekan Sümela ing tahap pungkasan babagan mobil kabel. Kita bakal nggawe tender proyek enggal. Kanthi proyek kasebut, wilayah kasebut bakal dipindhah menyang titik sing beda karo papan pesiar lan jalur lumampah. Minangka Metropolitan Municipality, kita wiwit makarya ing restoran kafe modern ing wilayah sing padha. Kita ngrampungake karya infrastruktur Uzungöl taun kepungkur. Ing taun iki, kita nggarap Kamentrian Lingkungan babagan masalah trotoar, dalan, wilayah ijo, lampu, pangaturan wilayah umum, parkir, lsp. Kita mesthi nggawe sing luwih apik. "



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar