Permintaan sing intensif saka Eropa nganti Wagons Freight Domestik

Panyuwunan intensif saka Eropa kanggo gerbong karet domestik
Panyuwunan intensif saka Eropa kanggo gerbong karet domestik

Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Cahit Turhan mratelakake, 400 gerbong karet sing bakal diproduksi kanggo perusahaan GATX berbasis Austria, kanthi kerjasama TÜDEMSAŞ-swasta, lan ujar manawa, "Wis mutusake ngasilake 200 karet transportasi kontaner udakara lan 90 bogor kanggo perusahaan TOUAX berbasis Eropa."


Turhan nyatakake manawa gerbong kargo generasi anyar terus narik perhatian perusahaan multinasional amarga kaluwihan sing diwenehake marang pangguna lan pangerten babagan mutu produksi.

Nyebut manawa telung protokol wis ditandatangani ing antarane TÜDEMSAŞ lan Gök Yapı AŞ kanggo gerbong karet domestik generasi anyar sing bakal diprodhuksi kanggo jeneng perusahaan sing makarya ing Eropa, Turhan nambahake protokol kanggo produksi udhara jinis Sggrs 150-mlaku kanggo perusahaan GATX berbasis Austria dianyari. Dheweke nambahake 80 luwih saka gerbong sing padha ditambah.

Turhan nyatakake manawa produksi gerbong, produksi sing diwiwiti taun kepungkur, bakal terus taun iki, lan ujar, "Secara total, 400 gerbong kargo Sggrs bakal diproduksi kanggo perusahaan GATX kanthi kerjasama TÜDEMSAŞ-swasta."

Nerangake manawa produksi bakal digawe ing perusahaan TOUAX berbasis Eropa, Turhan ujar, "Sampeyan mutusake ngasilake 200 gerbang transportasi kontaner udhara lan 90 bogoh kanggo perusahaan TOUAX."

Menehi tandha manawa pesenan tambahan bisa diselehake sawise rampung saka pesenan iki, Turhan ujar, "Protokol ditandatangani ing antarane TÜDEMSAŞ lan Gök Yapı AŞ kanggo ngasilake 18 gerbatan karet lan 54 jinis H-jinis kanggo perusahaan logistik liyane sing digunakake ing Eropa."

Nyariosaken bilih gerbong kargo generasi anyar sing bakal diproduksi lan diekspor menyang Eropa kanthi kerjasama TÜDEMSAŞ-swasta swasta ditandatangani karo protokol sing ditandatangani, Turhan nerangake manawa perencanaan produksi gerbang kargo kasebut ditindakake ing Direktorat Jenderal TÜDEMSA Plan miturut Rencana Term Terkenal Medium (OVP) 2020-2022.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar