Istanbul Metro ngeterake 65 juta 200 ewu penumpang ing Desember

Dalan Istanbul nggawa udakara yuta ewu penumpang ing Desember
Dalan Istanbul nggawa udakara yuta ewu penumpang ing Desember

Desember 2019 Scorecard Performance of Metro Istanbul wis diterbitake. Patut, landasan sepur Istanbul nggawa 844 penerbangan kanthi 153 kendaraan ing Desember lan nggawa 495 yuta 65 ewu penumpang.


operator alur paling gedhé ing Turki kang ing kutha Istanbul Metropolitan Municipality of Istanbul perusahaan Metro terus kanggo İstanbullular'l sharing informasi karo pangerten kotamadya transparan, lan akuntabel. Scorecard Performance Company ing Desember 2019 diterbitake.

Jumlah Penumpang wis tambah 2018 yuta 3 ewu dibandhingake taun 900

Miturut iki; Ing wulan Desember taun 2019, 158 kendharaan lan 844 ewu 153 penerbangan ditindakake ing 495 stasiun ing suban Istanbul. Cacahe penerbangan yaiku 148 ing wektu sing padha ing taun sadurunge. Kendaraan sing lelungan 500 yuta kilometer ing Desember 2018 udakara 8.2 yuta kilometer ing wulan sing padha taun iki. Minangka asil saka upaya kasebut, cacahe penumpang, yaiku 8.4 yuta 2018 ewu ing Desember 61, meningkat ing Desember 300 lan udakara 2019 yuta 65 ewu.

Jumlah penerbangan sing direalisasi ing wektu luwih saka Rata-rata

Miturut laporan kinerja Metro Istanbul, udakara 2019 persen penerbangan ing Desember 98.91. Rata-rata wektu organisasi pathokan internasional Nova-Comet, sing dadi anggota 5 metros ing 38 bawana, 95.1 persen.

Wektu kanggo nanggepi keluhan saka penumpang sing ditargetake sajrone 5 dina yaiku 2.5 dina. Rata-rata bali menyang keluhan sing digambarake Nova-Comet maksimal 10 dina. Miturut data ing laporan kinerja, jumlah acara saben 2019 yuta penumpang ing Desember 1 yaiku rata-rata 4 Nova-Comet, dene jumlah Metro Istanbul tekan 2.3.

Kanggo Scorecard Performance Performance Business ing Metro Istanbul Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar