Konya Metro, Konyaray, Ring Road lan Logistics Center ing 2020 Program Investment

konya metro ing lingkungan konyaray lan program investasi pusat logistik
konya metro ing lingkungan konyaray lan program investasi pusat logistik

Walikota Konya Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ngucapake matur nuwun marang Presiden Recep Tayyip Erdoğan kanggo sumber daya sing diwenehake kanggo kabeh investasi, utamane Konya Metro, Konyaray, Ring Road, Pusat Logistik ing Program Investasi 2020.


Ing Program Pelaburan 2020 sing diterbitake ing Gazette resmi, sumber sing diwenehake kanggo investasi ing Konya diumumake.

Matur nuwun Presiden Recep Tayyip Erdoğan atas jenenge Konya kanggo Program Investasi 2020, Walikota Konny Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ujar manawa Presiden Erdoğan mesthi karo Konya lan nggawa akeh investasi sing ora bisa dingerteni ing kutha kasebut.

Walikota Altay ujar, "Sumber penting sing diwenehake kanggo Konya kita ing program investasi 2020 saka anggaran pusat kanthi surat Presiden kita. Ing iki; Konya Metro, investasi paling gedhe ing sejarah Konya, 21,1 kilometer konstruksi tahap pertama, kendharaan lan infrastruktur elektromekanikal, 17,40 kilometer Konyaray (Suburban) proyek lan kendaraan, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana Project Sepur Kacepetan Tinggi, Pusat Logistik, Konya Menteri Menteri, Jembatan Eğiste, dalan sing dipérang lan macem-macem kementerian duwe investasi penting. Konya kita bakal tuwuh kuwat ing taun 2020 kanthi investasi, lan muga-muga wektu iki bakal dadi salah sawijining kutha merek ing jagad iki. Amarga kabeh investasi sing digawe nganti saiki lan sumber daya sing diwenehake kanggo kutha ing Program 2020 Investment, utamane Presiden kita Recep Tayyip Erdoğan; Aku ngaturake matur nuwun kanggo Wakil Presiden, menteri, timbalan lan organisasi kanggo pihak Konya. "



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar