Pencurian Dhuwit Gawe Nyolong Dhuwit ing Marmaray dicekel Kamera

Rembakan sing nyekel dhuwit wong wadon sing masrahake kartu kasebut nalika marmaray
Rembakan sing nyekel dhuwit wong wadon sing masrahake kartu kasebut nalika marmaray

Ing Marmaray, ana wong gagak nyedhaki wong wadon sing pengin nggawa dhuwit ing kertu dheweke nyolong dhuwit. Dhuwit nyolong dhuwit lan upaya warga kanggo nyekel gagak isa dibayangake ing kamera.


Ing Marmaray, ana wong wadon nyedhaki mesin supaya bisa ngeterake dhuwit ing kertu dheweke. Sauntara iku, ana wong lanang nyedhaki wong wadon mau. Krawuhan, sing njupuk dhuwit wong wadon, mlayu. Warga nyoba nyekel manuk gagak sing nyelehake papan liyane ing stasiun. Wayahe nalika gagak njupuk dhuwit kasebut lan warga ngoyak iku ditampilake ing kamera.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar