Target Industri Mesin Mexico

Target industri mesin yaiku mexico
Target industri mesin yaiku mexico

Ing Komite Perolehan Sektoral sing diatur dening Bursa Kamar Perdagangan lan Industri kanggo nambah ekspor perusahaan, mandeg anyar yaiku Meksiko, ekonomi paling gedhe nomer 15 ing donya. Ing organisasi sing diatur kanggo sektor mesin, delegasi BTSO njaluk cara kerja anyar.


Ing ruang lingkup Komite Perolehan Sektoral sing diatur dening BTSO kanthi dhukungan saka Menteri Perdagangan, luwih saka 20 wakil perusahaan sing makarya ing sektor mesin nggawe acara penting ing Monterrey, kutha industri sing paling penting ing Mexico. Anggota BTSO sing nliti produk teknologi paling anyar ing sektor kasebut ing Expo Manufactura 2020 Fair, ing ngendi akeh teknologi sing beda kayata alat mesin, plastik, automasi-robotics, manufaktur aditif lan produksi mesin medis dipamerake, ngetrapake dhasar perdagangan karo perusahaan anyar ing Meksiko, ekonomi paling gedhe nomer loro ing Amerika Latin. . Ing ruang lingkup program kasebut, perusahaan Bursalı, sing nganakake rapat-rapat bisnis bilateral karo perusahaan Mexico ing papan sing ditetepake BTSO ing wilayah sing adil, nggawe hubungan bisnis penting.

NE NEGARA 100 KEGIANGAN NEGARA BISA DITANGGAI

Nerangake manawa negosiasi bisnis bilateral banget produktif, Presiden BTS Bozkoy lan Manajer Umum Teknik Cem Bozdağ ujar, "Ana pasar utamane kanggo sektor kita. Kita luwih ngerti sebabe negara kita nemtokake Meksiko minangka pasar target. Ana potensial serius kanggo perusahaan Turki kanggo nindakake bisnis. Kita uga nggarap evaluasi potensial iki kanthi bener, kanthi dhukungan saka Kamentrian lan koordinasi Kamar kita. Muga-muga bisa ndeleng asil positif saka meh XNUMX wawancara kerja sing bakal ditemokake. Kanthi pangerten iki, kita pengin matur nuwun kanggo Presiden Dewan Perdagangan lan Industri Bursa, İbrahim Burkay, lan Menteri Perdagangan, sing menehi kesempatan iki. "

"KITA KANGGO PANGGIHAN INTERVIEW IN STAND KAMI"

Nyariosaken bilih Expo Manufactura minangka salah sawijining pameran sing paling penting ing Meksiko, Manajer Perusahaan Pemasaran Bluetech Company Serdar Alat nyatakake manawa dheweke duwe kesempatan kanggo ketemu karo akeh perusahaan ing ruang lingkup acara kasebut. Ngandharake manawa acara kasebut pancen produktif kanggo kabeh perusahaan sing melu, Alat ngomong, "Faktor paling penting ing lulus efisien organisasi yaiku booth BTSO ing wilayah sing adil. Kita rawuh ing kene ora mung minangka pengunjung nanging uga duwe pemilik. Mula, iki dadi mupangate rapat ing bisnis. Tim ahli BTSO nyedhiyakake kabeh dhukungan kanggo delegasi kasebut. Organisasi iki minangka salah sawijining sing paling efisien ing pameran sing wis dirawuhi nganti saiki. " ngandika.

"Kita bakal ngerjakake KARYA kanggo ngunggahake ekspos

Münir Özgat, Manajer Umum Etka-d Firm, ujar manawa Komite Perolehan Perdagangan Séktoral sing diatur dening BTSO nggawe sumbangan serius kanggo perusahaan kasebut. Wawancara karo perusahaan Mexican utama sing wis temen maujud sak organisasi Özgat, "Down kene kita njupuk Panggonan kita Kamar 'yen Turkey Bursa Magic Magic' iku asil saka sesanti. Kita, minangka jagad bisnis, bakal terus kerja tanpa mandheg kanggo nambah ekspor kutha kita. "



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar