Wayahe kacilakan truk sing nyoba ngilangi alangan tertutup yaiku ing kamera

sepur nyrempet ing van nyoba nyuda alangan ing candu
sepur nyrempet ing van nyoba nyuda alangan ing candu

Sepur kargo 44015, sing nggawe ekspedisi Eskişehir Konya, truk nganggo truk 03 PT 378 ing sangisoré Uğur Çankaya, sing nyebar roti ing cedhak kutha Syonlümenli ing Afyon lan nyoba nyebrang karéta api kanthi nyebrang alangan nalika alangan ditutup ing level crossing.


Miturut informasi sing ditampa, ora ana nyawane kacilakan nalika kecelakaan sing kedadeyan nalika truk kasebut ditabuh kanthi abot ing pinggir sepur. Supir truk luka ing kacilakan wis digawa menyang rumah sakit kanthi ambulans menyang adegan.

Diselidiki menyang kacilakan iki diluncurake.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar