Rintangan Angin Ganti menyang Ekspedisi Mobil BUDO lan Kabel ing Bursa

alangan angin abot kanggo layanan mobil budo lan kabel ing bursa
alangan angin abot kanggo layanan mobil budo lan kabel ing bursa

Sawetara lelungan Bases Laut (BUDO) dina iki dibatalake amarga kahanan cuaca sing ora becik. Penerbangan sing direncanakake Bursa Teleferik dina iki uga dibatalake.


Miturut pratelan sing digawe ing situs web BUDO, jam 07.00 lan 09.30 Bursa (Mudanya) -Istanbul (Eminönü / Sirkeci), 09.30 Bursa (Mudanya) -Armutlu (Ihlas), penerbangan jam 10.00 Armutlu (Ihlas) -Istanbul (Eminönü / Sirkeci). diilangi program amarga kahanan cuaca.

Kajaba iku, 10.00 lan 13.00 Istanbul (Eminönü / Sirkeci) -Bursa (Mudanya), 13.00 Istanbul (Eminönü / Sirkeci) -Armutlu (Ihlas) lan Armutlu (Ihlas) -Bursa (Mudanya) ing 14.25 ora bakal kasedhiya amarga alasan sing padha.

PEMBATALAN TELEFIL TIMES

Mobil kabel kasebut, sing nyedhiyakake transportasi alternatif antara pusat kutha Bursa lan Uludağ, ora bakal bisa ngladeni saiki amarga angin kenceng.

Ing pratelan sing digawe dening Bursa Teleferik AŞ, diumumake manawa angin gedhe ing wilayah kasebut efektif lan mulane ropeway kasebut ora bisa ngladeni.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar