Kapan Sabiha Gökçen Bandara Bandara dibukak?

bandara sabiha gokcen landasan nomer loro
bandara sabiha gokcen landasan nomer loro

Landasan nomer loro, sing wiwit dibangun ing Bandara Sabiha Gökçen ing taun 2015, direncanakake bakal dileksanakake ing pungkasan taun 2020.


Ing Bandara Internasional Sabiha Gökçen, bandara kutha Istanbul, pambangunan landasan kaloro, sing dibangun meh podo karo landasan sing wis ana, udakara 3 meter. Konstruksi terowongan ngisor, salah sawijining tonggak penting paling gedhe ing dalan kaloro, wis rampung. Karya ngisi lintasan kaping pindho lan pajak sing didhekake sajrone ruang lingkup tahap kaloro isih ditindakake. Sawise iku, bakal diterusake kanthi karya superstruktur lan yen ora ana kemunduran, trek kapindho bakal bisa ditindakake ing pungkasan taun 500. 2020 persen fase pertama Sabiha Gökçen Bandara kaping pindho wis rampung lan fase kapindho wis tekan 98 persen.

Ing Bandara Sabiha Gökçen, landasan kaloro bakal dileksanakake ing layanan ing akhir taun, lan landasan sing wis ana bakal dirawat. Kanthi rampung pangopènan landasan pacu sing wis ana, rong landasan podo karo bakal diluncurake kanthi serentak, lan kapasitas jam kebangkrutan lan kaping pindho bakal mundhak kaping pindho ing Bandara Sabiha Gökçen.

Sabiha Gokcen Airport ing karya runway kapindho, 30 juta meter kubik rock isi bolongan disababaké déning prabédan ing pengangkatan saka landasan pacu ana, 2 yuta 750 ewu meter kubik saka ulig watu Isi, 1 yuta 650 ewu meter saka beton banget, kanggo dicekel 1 yuta 800 ewu meter saka beton ngalangi.

Panjang total landasan kapindho yaiku 3 ewu meter 500. Kajaba uga ing landasan pacu bakal dadi taxiway paralel 3, taxiway penghubung, 10 kecepatan kacepetan dhuwur, 1 apron pertengahan, apron kargo 1 lan mesin uji 1 apron.

SUKU ING KENE

Tandhing kaping kalih kanggo landasan pacar kaping pindho Bandara Sabiha Gökçen, sing ora bisa diwiwiti amarga masalah ekstra, digawe lan Makyol menang tender sing ditawakake 9 perusahaan. Makyol, sing ngirim tawaran 17 persen ing ngisor rega tender, yaiku pemilik tender kasebut $ 1.397 milyar.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar