Anggota BTS Protes ing ngarep Markas TCDD Pangasing

bts anggota pengasingan tcdd direktur umum diprotes marang
bts anggota pengasingan tcdd direktur umum diprotes marang

Unal Karadağ, sing dadi anggota Uni Transport karyawan Uni lan sing kerja minangka Wakil Direktur ing Direktorat Trafi lan Dinas Trafik 3rd Direktorat Station Station, dipencet dening Uni ing ngarep Direktorat TCDD.


Pernyataan pers sing diwaca dening Presiden BTS Hasan Bektaş kaya ing ngisor iki;

Railway kita, sing ditetepake kanggo nyedhiyakake layanan transportasi ing negara kita 164 taun kepungkur, wis nggawa peradaban ing ngendi wae nalika menehi layanan transportasi. Kelurahan, kutha lan kutha dibentuk ing sekitar stasiun lan stasiun, lan kanthi proklamasi Republik, padha duwe peran penting ing pangembangan negara kita. Ing cendhak; Kaya sing dikandhakake Gazi Mustafa Kemal, "Kemakmuran lan Umran Nggawe Railway."

Sayang, institusi terkenal iki wis mlebu proses penurunan ing taun 1950-an, lan wiwit wiwitan taun 2000an, karo pamrentah AKP, wis dipèngeti karo janjian tanpa syarat, kader politik, lan diasingake ing dina-dina saiki, saliyane kacilakan sing diwiwiti lan terus kanthi kacilakan sepur cepet. .

Ing 164 taun pungkasan saka sejarah 20 taun, utamane karo peraturan sing nyebabake panyebaran TCDD miturut jeneng liberalisasi, pendekatan manajemen, sing disimpang kanthi cara sing ora pantes, nyebabake karusakan ing katentreman bisnis utamane karo aplikasi-aplikasi sing anyar.

Dina iki, kita ngadhepi salah sawijining langkah diskriminasi, sawenang, ora kompromi lan staf saka birokrat TCDD sing ngetutake pandhuan saka pemerintah AKP lan Memur-Sen.

Ünal Karadağ, sing dadi anggota kesatuan lan kerja minangka Asisten Manager ing Direktorat Direktorat Wilayah Ke-3 Izmir TCDD, Direktorat lan Manajemen Stasion Station, diasingake menyang Malatya kanthi jeneng rotasi.

Cetha yen pambuwang kasebut wis nggumunake Uni kita sadurunge anggota, ,nal Karadağ.

Kabeh wong kudu ngerti yen keputusan pengasingan ing Ünal Karadağ dijupuk ing kamar ing ngendi Memur-Sen dipasarake para pekerja ing kontrak sosial kasebut.

Luwih saka ora adil mung "nyingkirake wong sing rajin ora duwe alesan liyane, nanging ora dadi siji," uga kulawargane, sing dipimpin tugas sementara amarga durung layak kanggo umum lan ora cocog karo syarat janjian.

Kita utamane ing proses pungkasan; Kabijakan personel sing ditindakake dening TCDD Traffic and Management Management Department, utamane,

Kesalahan tugas sing ora ditunjuk ing ril,

Divisi TCDD dadi loro minangka manajemen infrastruktur lan manajemen,

Sebab nyata kacilakan kereta api Çorlu lan Marşandiz,

Penarik properti sing ora bisa diluncurake ing ril,

Mungkasi aplikasi sing ngancam Kesehatan lan Kesehatan Pekerjaan,

Lan kita nuduhake pendapat lan evaluasi babagan akeh masalah karo pers lan masarakat bebarengan karo pejabat institusi kasebut.

Saiki, rute, sing ditampa minangka sistem transportasi paling aman ing saindenging jagad, wis dadi sistem sing kudu dienggo warga kanthi wedi amarga ana keputusan lan praktik para birokrat sing teka ing manajemen ing TCDD.

Dina iki, minangka akibat saka pendekatan manajemen sing tanggung jawab kanggo bencana sing nyebabake puluhan warga lan ciloko atusan, saka Pamukova tekan Tavsanci, saka Corlu tekan Marşandiz.

Kita wis suwe nyekseni manawa anggota lan eksekutif pro-union wis diangkat sacara tanpa syarat, lan akeh eksekutif tingkat ndhuwur sing terus-terusan ditandingi.

Kita prihatin ngawasi janjian wong sing ora duwe pengetahuan sethithik babagan rute mung liwat motif politik.

Minangka ujar yen ril kasebut minangka lembaga sing kudu dieling-eling kanthi ilmu, merit, lan pengalaman, kita nyekseni kanggo nggawe janjian sing ora dilantik kanthi pendekatan sing degsi lan ora profesional.

Manajemen TCDD; Kasunyatan manawa campur tangan karo rangking paling murah ing organisasi kita kanthi ora nggatekake undang-undang lan peraturan nuduhake sejatine cacat kasebut.

Kesatuan kita BTS; Nalika nglindhungi hak lan kapentingan anggotane, dheweke ngadeg ing sawijining papan ing ngendi dheweke nggawe unionisme nyata lan ngupayakake pangembangan rute kasebut nglawan gambar rute kasebut, nalika dheweke menehi pendapat lan saran kanthi cara sing bisa ditindakake ing rapat-rapat karo para pengurus institusi nalika perlu, dheweke nggawe peringatan nalika ngadhepi kesalahan lan tekan konteks iki. Dheweke wani nuduhake pendekatan Uni kita liwat media.

Sanajan BTS minangka anggota KESK sing kajen keringan, swara saka buruh umum, nanging uni-unen unen-unen sejarah minangka anggota Federasi Pekerja Internasional (ITF) lan Federasi Pekerja Eropa (ETF).

Nganti saiki, kita wis ngadhepi akeh serangan nglawan Uni lan anggota kita. Nanging, dheweke terus berjuang tanpa nglawan saben serangan, mundur saka titik sing dheweke ngerti kanthi bener, lan dadi pembela garis sing ora ragu-ragu kanggo nuduhake solidaritas kabeh jinis kesalahan ing saben lapangan urip, nasional lan internasional.

Kita pengin kabeh ngerti manawa bakal ngusir serangan iki kanthi tekad lan solidaritas sing padha.

Sasampunipun diasingake anggota dening union kita, ora njupuk langkah kanggo ngatasi masalah kasebut ing rapat-rapat sing dianakake karo Pengurus Umum TCDD lan Wakil Kepala Trafik lan Manajemen Stasiun TCDD lan padha ngadeg ing ngisor tugas kasebut sing ora sah miturut jeneng rotasi. Direktorat Jeneral TCDD nglanggar tumindak kasebut kanthi nglanggar undang-undang lan peraturan.

Kita nelpon maneh saka kene. Kita njaluk pembatalan transaksi kanthi menehi aplikasi iki kanthi cepet. Yen ora, kesatuan kita bakal nggawe keluhan pidana babagan tanggung jawab saka tumindak sing ora sah iki, lan kudu dingerteni manawa kita bakal terus usaha lan ngatur tumindak lan kegiatan kanthi cara sing sah.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar