Karyawan Railway 24 Jam kanggo Tugas ing kahanan Mangsa Panas

buruh sepur ing awal jam sajrone kahanan mangsa sing angel
buruh sepur ing awal jam sajrone kahanan mangsa sing angel

Tim salju lan salju gelut TCDD ngupayakake manawa kreta ora ganggu amarga hawa adhem lan salju salju beku sing efektif ing Wilayah Anatolia Wétan.


Republik Turki State Railways (TCDD) Sarikamish Station Kepala ing buruh sepur ing stasiun Erzurum-Kars, 217 kilometer kadohan dening salju lan es aman ing 5 taun, ana penumpang kang luwih nyaman kanggo panggonan lan gaweyan kuat kanggo kasedhiya ing wektu.

Ngomong manawa dheweke kerja kanggo nyegah dalan sawise musim salju, para pekerja nate ujar, "Langkah-langkah sing kudu ditindakake kudu ditindakake supaya dalan kita mbukak kanthi rame, sepur-sepur kanggo lelungan kanthi aman lan para penumpang padha duwe perjalanan sing kepenak. Kanggo iki, kita kerja ing ril ing wilayah ing endi suhu udhara mudhun ing ngisor 31 derajat ngisor nol, preduli saka salju salju lan hawa adhem. "



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar